fbpx
Сьогодні
18:40 24 Чер 2024

Швеція зацікавлена у збільшенні інвестицій в Україну, – Шмигаль

Фото: Урядовий портал

Відбулася зустріч Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля та Міністра з питань розвитку міжнародної співпраці та торгівлі Швеції Йогана Форсселля. Захід пройшов за участі представників шведського бізнесу.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Урядовий портал.

Під час зустрічі присутні говорили про збільшення інвестицій та підтримку української економіки в умовах повномасштабної війни.

Шмигаль обговорив із Президенткою Бундесрату ФРН

Фото: Урядовий портал

Шведська сторона повідомила, що сьогодні в Києві своє представництво відкриває Business Sweden — організація, що допомагає шведським компаніям досягти успіху за кордоном та працює на більш ніж 40 міжнародних ринках.

Денис Шмигаль запросив шведський бізнес інвестувати в нашу державу вже зараз.

«Найбільший потенціал для зростання України мають такі сектори: енергетика, транспорт і логістика, агропродовольчий сектор, критичні матеріали, IT та діджиталізація, зелений перехід, переробна промисловість», — сказав Прем'єр-міністр.

Шмигаль обговорив із Президенткою Бундесрату ФРН

Фото: Урядовий портал

Глава українського Уряду подякував Швеції за все, що вони роблять для України. За підтримку нашої економіки, за створення й збереження робочих місць. Відкриття торгового представництва в Києві, за його словами, буде чудовою можливістю для всіх шведських компаній побачити, які перспективи для них відкриваються в Україні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: