fbpx
Сьогодні
17:00 24 Чер 2024

Під Москвою у Науково-дослідному інституті – масштабна пожежа: у будівлі заблоковані люди

У російському місті Фрязіно, що недалеко від Москви, спалахнула будівля науково-дослідного інституту «Платан». Цей завод займається виробництвом електронних деталей та радіокомпонентів.

Про це пишуть російські ЗМІ, інформує Рубрика.

За попередньою інформацією, пожежа спалахнула на п'ятому-шостому поверхах восьмиповерхової будівлі, у кабінетах корпусу планування та проєктування.

На верхньому поверсі будівлі заблоковано дев'ятьох людей. З відео очевидців відомо, що вони били вікна та виглядали назовні.

За даними МНС росії, площа пожежі в будівлі збільшилася до 3,5 тисяч квадратних метрів. Губернатор Московської області Андрій Воробйов заявив, що вогнем охоплено 5-7 поверхи, пожежі надано третій ранг складності.

На місці працює 8 розрахунків МНС росії. Надзвичайникам вдалося евакуювати одну людину, та у будівлі можуть перебувати ще 7 людей. Пошук постраждалих продовжується.

Пожежа на території НДІ «Платан» під Москвою,

Як пише «Коммерсант», НДІ «Платан» займається розробкою електронно-променевих приладів та напівпровідникових лазерів, а також рідкокристалічних екранів. На території НДІ також розташовується завод, який веде наукові дослідження та розробки в галузі природничих та технічних наук, виробляє барвники та пігменти, а також неорганічні хімічні речовини.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: