fbpx
Сьогодні
10:41 23 Чер 2024

Напад на колишнього військового у Києві: зловмиснику оголосили про підозру

Зловмиснику, який скоїв напад на колишнього військового 32 ОМБр Олександра у Києві, коли той гуляв зі своїм собакою, правоохоронці оголосили про підозру.

Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

Нападником виявився 17-річний юнак, який навчається у коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

Напад на колишнього військового

Фото: Київська міська прокуратура

Йому повідомили про підозру за ч. 1 статті 296 Кримінального кодексу України — хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю.

Хлопцю загрожує:

  • штраф від 1000 до 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян,
  • або пробаційний нагляд на строк до п'яти років,
  • або обмеження волі на той самий строк.

Що відомо про напад

22 червня поліція Києва повідомила, що розпочала розслідувати інцидент із побиттям ветерана бойових дій та колишнього військовослужбовця 32 ОМБр Олександра, який стався днем раніше.

Повідомлялося, що через раптовий конфлікт відбулась бійка між чоловіком та 17-річним хлопцем. Двоє повнолітніх друзів останнього в цей момент перебували поруч та були свідками сутички.

Сестра потерпілого розповідала в соцмережах, що Олександр вигулював собаку та повертався додому, коли до нього підійшли три людини. Наймолодший хлопець "почав предʼявляти за зачіску".

За словами сестри, потерпілий Олександр має посвідчення учасника бойових дій та державні нагороди, брав участь у багатьох боях, а після звільнення з війська продовжив свою діяльність як волонтер та на роботі, повʼязаній з допомогою армії.

Нагадаємо, що 20 червня, у центрі Дніпра невідомі особи в балаклавах і камуфляжі напали на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Павлова.

Через напад на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова, який нещодавно відбувся в Дніпрі, ексфорвард збірної України Роман Зозуля тимчасово призупинив діяльність благодійного фонду "Народна Армія".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: