fbpx
Сьогодні
Відео 11:19 23 Чер 2024

На Харківщині воїнам 3 штурмової бригади вдалося захопити ворожі позиції

Фото: Facebook / 3-тя Окрема штурмова бригада Сухопутних сил ЗСУ

Бійці 3 окремої штурмової бригади здійснили захоплення ворожих позицій у Харківській області

Про це пише Рубрика, посилаючись на відповідне відео зачистки з нашоломної камери бійця, яке було опубліковане пресслужбою бригади.

На опублікованих кадрах показане вибивання ворога з його позицій, які він облаштував у Харківській області та використовував їх для утримання своїх оборонних рубежів.

У результати боїв та сильного тиску з боку бійців 3 ОШБр, вдалося захопити ворожі окопи. Після їх захоплення, військові 3 роти 1-го батальйону 3 ОШБр розпочали зачистку бліндажів від ворога.

Треба зазначити, що бійці бригади штурмували позиції у тісній співпраці з аеророзвідкою підрозділу, яка своєчасно виявляла залишки ворожої піхоти.

Окрім цього, вона здійснювала координацію дій військових 3 ОШБр, завдяки чому вдалося захопити позиції ворога при мінімальних втратах.

Наразі російські окупанти зазнають великих втрат на Харківщині, де Сили оборони здійснюються успішні штурмові дії.

Нагадаємо, нещодавно бійці третьої окремої штурмової бригади оприлюднили відео підтвердження ліквідації 250 окупантів в Харківській області.

Що відомо про ситуацію в Харківській області

Нагадаємо, 18 червня ресурс DeepState повідомив, що росіяни наростили до 10 тисяч особового складу та 450 одиниць військової техніки на ділянці від Райгородки до Нововодяного, щоб повторити наступ на селище Борова.

Як зазначали аналітики, росія хоче повторити торішню стратегію з виходом спочатку на лінію Надія-Новоєгорівка, а потім вже на Першотравневе-Чернещина.

Як писала Рубрика, 3-тя штурмова бригада підтвердила посилені атаки росіян. Вони зазначили, що росіяни наступають танковими полками, залучають велику кількість артилерії, додаткові загони з "вагнерівців" й спецпризначенців.

Своєю чергою в ОСУВ "Хортиця" прокоментували плани армії рф щодо Борової Харківської області: російські загарбники хочуть повторити наступ на селище Борова, проте Сили оборони готові до будь-якого розвитку подій у Харківській області.

Рубрика:
Події
Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: