fbpx
Сьогодні
18:40 23 Чер 2024

Генштаб: Сили оборони жорстко зупиняють російську армію на Покровському напрямку

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Війська російської федерації продовжують спроби просунутися на фронті. Найгарячіша ситуація на Покровському та Куп'янському напрямках, але українські захисники дають рішучу відсіч ворогу.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на актуальне зведення Генштабу.

Атаки російської армії

Як йдеться у зведенні Генштабу, з початку доби окупанти здійснили вже 81 спробу просунутись уперед.

Ситуація на напрямках фронту

  • На Куп'янському напрямку російські окупанти вже вісім разів атакували українські позиції. П'ять з цих атак ще тривають – в районах населених пунктів Стельмахівка, Синьківка, Берестове та Степова Новоселівка. Українські воїни ефективно нищать загарбників, запевняє Генштаб.
  • На Лиманському напрямку загальна кількість бойових зіткнень на цей час складає шість. Українські воїни продовжують відбивати три ворожі штурми поблизу Макіївки та у Серебрянському лісі. Ситуація там, за даними Генштабу, контрольована.
  • На Покровському напрямку точаться 12 боїв, зокрема, у районах населених пунктів Олександропіль, Новоолександрівка, Євгенівка, Воздвиженка та Сокіл. Загалом, на напрямку ворог уже 36 разів намагався покращити тактичне положення. Українські захисники жорстко зупиняють окупантів, наголошує Генштаб.
  • На Придніпровському напрямку ворог сьогодні один раз безуспішно намагався витіснити наших воїнів у районі Кринок на лівому березі Дніпра. Також росіяни били там некерованими авіаційними ракетами. Окрім того, ворог бомбардував КАБами – скинув по дві авіабомби в райони Ольгівки, Іванівки і Бургунки.

Успіхи українських військових

"Українські воїни тримають дії ворога під жорстким вогневим контролем. Командування вживає необхідних заходів для підсилення наших підрозділів на найгарячіших напрямках", – зазначили в Генштабі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: