fbpx
Сьогодні
12:58 23 Чер 2024

Бійці "Азов" звернулися з важливим проханням до мешканців окупованої Луганської області

Воїни "Азову" звернулися до жителів тимчасово окупованої Луганської області та закликали передавати дані про розташування та пересування окупаційних військ.

Про це пише Рубрика, посилаючись на "Азов".

"До уваги громадян Кремінної, Рубіжного Лисичанська, Сєвєродонецька та навколишніх територій. Якщо ви знаходитесь на згаданих окупованих територіях і чекаєте на звільнення рідного міста або селища, зробіть свій внесок у перемогу над російською армією", зазначили військові.

Як зауважують, мешканці окупованої Луганської області можуть допомогти Силам оборони, передаючи дані про розташування та пересування сил і засобів окупантів.

Якщо у вас є інформація, або ви готові до будь-якої співпраці, пишіть на Telegram-акаунт.

В "Азові" зазначають, що гарантують анонімність та таємність.

"Якщо ваші родичі чи друзі лишились на згаданих окупованих територіях, ви також можете допомогти, передаючи інформацію від них", – додають захисники.

Ситуація в Луганській області

Останніми тижнями ворог постійно атакує поблизу звільнених восени 2022 року населених пунктів. Російські війська масовано обстрілюють логістичні шляхи та кожне деокуповане село.

Також жорстокі бої наразі тривають в районі Білогорівки та Серебрянського лісу. Саме тут з кінця літа 2022 року проходить лінія оборони українських військ. 15 червня стало відомо, що українські оборонці вибили окупантів з позицій у Серебрянському лісництві.

16 червня стало відомо, що бригади Національної Гвардії "Азов" та "Буревій" спільно просунулися на 1 км в глибину та 2 км в ширину у Серебрянському лісі Луганської області.

Варто додати, в ISW вважають, що дії російських військ на окупованій Луганщині можна вважати геноцидом.

Варто додати, що російським загарбникам у Луганській області військове командування надало нову методичку по мобілізації в російську армію. Відповідно до неї вербуватимуть і підозрюваних.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: