eРубрика

6 млн грн на потреби ЗСУ: результати благодійного вечора Вакарчука спільно з інвестиційною групою BGV

У квітні відбувся благодійний захід, організований інвестиційною групою BGV Group Management Геннадія Буткевича, Фондами BGV і Святослава Вакарчука "Люди майбутнього", а також за підтримки бізнес-клубу Н-club для збору коштів на придбання необхідного обладнання для українських військових. Було зібрано 6 млн гривень.

Про це інформує Рубрика з посиланням на Благодійний фонд BGV.

У чому рішення?

Благодійний фонд BGV продовжує активно працювати над партнерськими благодійними ініціативами для залучення до співпраці ще більшої кількості партнерів, покращення результатів благодійних зборів та розширення можливостей покриття потреб українських захисників.

Фото: bgvfund.org

Як це працює?

Так, у квітні відбувся благодійний захід, організований інвестиційною групою BGV Group Management Геннадія Буткевича, Фондами BGV і Святослава Вакарчука "Люди майбутнього", а також за підтримки бізнес-клубу Н-club для збору коштів на придбання необхідного обладнання для українських військових.

Благодійний вечір пройшов у форматі камерного акустичного концерту Святослава Вакарчука, під час якого музикант виконав низку власних композицій та відомих хітів гурту "Океан Ельзи".

Важливою частиною вечора став благодійний аукціон, в ході якого учасники підтримали ціль збору, придбавши лоти, надані військовими та відомими українськими спортсменами.

У підсумку завдяки продажу квитків та лотів було зібрано майже 6 мільйонів гривень.

Фото: bgvfund.org

До цієї суми організатори доклали ще близько 500 тисяч гривень.

Так Благодійний фонд BGV закупив та передав військовим обладнання на понад 3 мільйони гривень.

Для військової частина А 2298 було закуплено 230 комплектів захисної амуніції для бійців на 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Для ДПОП ОШБ "Лють" закуплено транспортні засоби, що виконуватимуть бойові завдання, на загальну суму 1 мільйон 200 тисяч гривень:

  • чотиримісний баггі з бортом — 700 тисяч гривень;
  • квадроцикл — 326 тисяч гривень;
  • причіп — 74 тисячі 500 гривень.

А також дев'ятиканальний РЕБ — 100 тисяч гривень.

Для військової частини А1435 придбано та переобладнано мікроавтобус на суму 700 тисяч гривень. Транспортний засіб буде використовуватися для виконання службових та оперативних місій. Зокрема для перевезення особового складу на місця виконання завдань і перевезення вантажів, призначених безпосередньо для бойових польотів.

Фото: bgvfund.org

Благодійний фонд Святослава Вакарчука "Люди майбутнього" закупив та передав для українських захисників необхідне обладнання на загальну суму понад 3 мільйони гривень.

Для 5 окремої танкової бригади придбано наземний дрон "Веприк" та системи РЕБ, а також FPV-дрони та плати ініціації (по 36 шт.) та 2 Mavic 3T з тепловізором — на загальну суму 1 708 тисяч гривень.

Для 13-ї бригади Нацгвардії України "ХАРТІЯ" закуплено та передано 35 FPV "Грім" та 35 плат динамометричного датчика VZ-1 — за 770 тисяч гривень.

Для 24-ї бригади придбано 3 дрони Mavic 3T з тепловізорами на суму 636 тисяч гривень.

Благодійний фонд BGV та інвестиційна Група BGV Геннадія Буткевича висловлюють вдячність за співпрацю БФ Святослава Вакарчука "Люди майбутнього", а також дякує за сприяння в організації заходу бізнес-клубу Н-club та особисто Святославу Вакарчуку.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що гурт "Океан Ельзи" презентував нову версію свого хіта на підтримку збору "Нам тут жити" для українських саперівМета кампанії "Нам тут жити" від Київстар та фонду "Повернись живим"була зібрати 175 000 000 гривень на забезпечення транспортом і необхідним для розмінування обладнанням 146 інженерно-саперних груп у складі Сил підтримки ЗСУ.

Також повідомлялось, що лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук відвідав окрему механізовану бригаду імені Лицарів Зимового Походу.

Окрім того, повідомлялось, що гурт Океан Ельзи записав пісню "Місто Марї", яку присвятили героїчним захисникам Маріуполя.

Свіжі дописи

  • Новини

В Єврораді узгодили нове керівництво Євросоюзу на наступні 5 років

На саміті у Брюсселі у четвер, 27 червня, лідери країн ЄС обрали нових керівників головних… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

Стильный лук для девушки летом 2024

Женский гардероб на лето — преимущественно летящие платья, разной длины шорты и юбки, всевозможные топы… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

У росії дрон атакував нафтобазу в Тамбовській області

Безпілотник у російській федерації атакував нафтобазу в Тамбовській області. На місці події почалася пожежа. Губернатор… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

Бакпосев мочи: зачем назначают и какие болезни можно определить

Вступительная часть Что такое бактериологический посев мочи Какие инфекции и болезни можно определить с помощью… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

Воїни ЗСУ збили літак, 50 БпЛА, знищили 60 артсистем та майже 1200 окупантів

Минулої доби, 27 червня, Сили оборони ліквідували ще майже 1200 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

Генштаб: протягом минулої доби на фронті сталося 119 боєзіткнень, ситуація в районах боїв складна

 На фронті за минулу добу відбулось 119 бойових зіткнень. Найгарячішими напрямками протягом дня залишалися  Покровський,… Читати більше

Friday June 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.