fbpx
Сьогодні
14:58 22 Чер 2024

Зозуля призупинив діяльність БФ через напад охорони Тищенка на члена команди, колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Павлова

Фото: УП

Через напад на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова, який нещодавно відбувся в Дніпрі, ексфорвард збірної України Роман Зозуля тимчасово призупинив діяльність благодійного фонду "Народна Армія".

Про це колишній форвард збірної України повідомив у соцмережі Instagram.

"Ми з фондом взяли невелику паузу, бо вчора нашому розлюченню не було меж. Як уже всім відомо, вчора на нашого друга та члена команди "Народна армія" було скоєно напад. Серед білого дня, в присутності дружини та грудної дитини.

Діма з 2014-го року активно допомагав військовим і цивільним, а також особисто, зі зброєю в руках, боронив нашу країну в спецпідрозділі ГУР МО "Кракен".
Трохи про ситуацію.

Прогулюючись рідним Дніпром, Дмитро побачив велику кількість кремезних чоловіків у військовій формі і балаклавах, які супроводжували нардепа миколу тищенка. Того самого слугу народа, який тримав оборону Тайланду, поки Дмитро стримував ворога на сході України. Діма зробив цій банді зауваження, що перебувати в центрі міста зі зброєю та закритими обличчями недопустимо і це лякає людей.

Конфлікт спровокувала помічниця нардепа — Андрієвська Евеліна. Але це сьогодні вона помічниця, яка має відношення до слідчої комісії ВР по неефективному використанні державних коштів. А ще вчора ця мила особа була "внє палітікі" і каталась на концерти свого кумира григорія лєпса в окупований Крим.

Саме того лєпса, який відкрито підримує путіна, окупацію наших територій і війну проти України. Після абсолютно безпідставної істерики вищезгаданої особи, втрутились істоти в масках. Декого з них ми уже впізнали — це цубер костянтин андрійович 1984 р.н та ручний співробітник поліції — богдан. Наразі шукаємо інформацію про інших тітутошок.

Тому прошу, якщо вам відомо хто ще ховається за масками — поділитися з нами і допомогти упізнати усіх тварин причетних до цього ганебного вчинку ! Закликаємо представників силових органів, ЗМІ, політичних діячів, а головне Офіс Президента взяти на контроль цю справу та не спустити з рук цей кричущий випадок", — написав Зозуля.

На відео нападу було зафіксовано, що до цього причетна охорона народного депутата Миколи Тищенка.

Що відомо про напад на ексбійця у Дніпрі

У четвер, 20 червня, у центрі Дніпра невідомі особи в балаклавах і камуфляжі напали на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Павлова.

Блогер Ігор Лаченков повідомив, що мова йде про побиття колишнього військового, добровольця Дмитра "Сина" Павлова. На момент сутички він гуляв з дитиною. Лаченков також зазначив, що перед нападом у військового виникла суперечка із нардепом Миколою Тищенком і його охороною.

Водночас у соцмережах нардепа Тищенка 20 червня з'явились пости, у яких він повідомляв, що перебуває у Дніпрі для "викриття ботоферм". Згодом він заявив, що під час проведення обшуків на нелегальних ботофермах нібито напали на представників поліції.

Крім того, Тищенко опублікував світлину нібито нападника на поліцейського та заявив, що "ця людина входить до "силового блоку" в організованому злочинному угрупуванні".

Своєю чергою очільник МВС України Ігор Клименко прокоментував напад на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Павлова у Дніпрі та зазначив, що всі причетні мають понести покарання.

"По-перше, не важливо що це за люди. У нас кожен громадянин має відповідати перед законом. Вчора було відкрито два кримінальних провадження – нанесення легких тілесних ушкоджень і незаконне позбавлення волі", – сказав він.

Клименко також зазначив, що всі, хто причетний до скоєння цього злочину, має понести відповідне і заслужене покарання. За його словами, військовий, на якого було скоєно напад, наразі перебуває у нормальному стані.

Також у спецпідрозділі Kraken ГУР МО України підтвердили, що чоловіком, на якого 20 червня у Дніпрі напали невідомі, є їхнім колишнім військовослужбовцем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: