fbpx
Сьогодні
Фото 20:23 22 Чер 2024

Удар по Харкову: зросла кількість постраждалих, стався обвал конструкцій

dsns_telegram

Внаслідок влучання авіабомб у Харкові в суботу загинуло троє людей, понад 40 поранено або травмовано, стався обвал конструкцій будинку.

Про це у вечірньому зверненні повідомив Президент Володимир Зеленський, пише Рубрика.

"У Харкові ще триває розбір завалів на місці влучання російської авіабомби. Чотири керовані авіабомби вдарили по місту. Це абсолютно прорахований терор. Одна з бомб зруйнувала житловий будинок у центральній частині міста поруч з автовокзалом.

Станом на зараз відомо про більш ніж 40 поранених і травмованих у місті, всім надається необхідна допомога. Три людини у Харкові загинули від сьогоднішніх ударів. Мої співчуття рідним та близьким.

Рятувальна операція складна. Був обвал конструкцій будинку, але рятувальники ДСНС України, місцеві служби, всі залучені роблять все, щоб допомогти людям максимально", – зазначив Президент.

обстріл Харкова

Фото: dsns_telegram

Зеленський додав, що лише від початку червня росіяни застосували проти України більш ніж 2400 керованих авіабомб, з них близько 700 – проти Харківщини.

Разом з тим, у ДСНС повідомили, що внаслідок масованого удару по Харкову, за попередніми даними, загинуло вже 3 особи, ще 42 постраждало, з них 2 дитини.

обстріл Харкова

dsns_telegram

Тривають аварійно-рятувальні роботи на місці влучання авіабомби у житловий 5-поверховий будинок. Крім того, триває ліквідація пожежі житлового будинку площею 300 кв.м. у передмісті Харкова. Працюють 80 співробітників ДСНС та 18 одиниць аварійно-рятувальної техніки.

обстріл Харкова

Фото: police_kh_region

обстріл Харкова

Фото: police_kh_region

обстріл Харкова

Фото: police_kh_region

Удар по Харкову

Удень 22 червня російські війська атакували Харків. За попередніми даними, ворог завдав чотирьох ударів керованими авіабомбами.

За словами Терехова, влучання зафіксували в районі щільної житлової забудови Харкова. Пізніше він повідомив про влучання в житловий будинок. Унаслідок цього на місці є поранені й загиблі.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував удар по Харкову зазначивши, що Україні потрібні сильні рішення партнерів, щоб ми могли знищувати російських терористів та російську бойову авіацію там, де вони є.

Внаслідок масованого удару по Харкову, за попередніми даними, загинуло вже 3 особи, ще 42 постраждало, з них 2 дитини.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: