fbpx
Сьогодні
16:20 22 Чер 2024

У Румунії перекинувся туристичний автобус з українцями: дев'ятеро постраждалих

Фото: Поліція Румунії

Зранку 22 червня на території Румунії перекинувся туристичний автобус, у якому перебували 50 громадян України. Вони прямували до Болгарії.

Інформацію підтвердили в Міністерстві закордонних справ на запит "Суспільного", пише Рубрика.

У відомстві зазначають, що з-поміж 50 громадян України, які перебували в автобусі, 9 людей зазнали незначних травм. Їм надали консульську допомогу. Наразі всі громадяни продовжили подорож іншим транспортним засобом.

Румунські медіа з посиланням на поліцію пишуть, що загалом в автобусі були 59 людей, деякі з них — болгарської національності. Аварія сталася за містом Пуфешть.

За попередніми висновками слідчих, водій автобуса заснув за кермом. Тест на алкоголь показав, що він був тверезим.

Як розповіла одна з пасажирок, автобус перекинувся о 5 годині ранку. Станом на 13.15 вона зауважила, що їх пересадили до іншого автобуса, щоб доїхати до міста Сонячний Берег у Болгарії. На нього довелося чекати упродовж приблизно семи годин.

"От ми о 5-тій ранку перекинулися — і зараз ми їдемо 10 хвилин у нашому напрямку. Сім годин ми тинялися просто нікому непотрібні", — розповіла пасажирка.

За її словами, після аварії їх привезли у спортзал, де дали води. А потім вони чекали на заправці у Румунії. При цьому компанія, за її словами, не надала пасажирам ані води, ані кави, ані їжі. Їм довелося купувати все це своїм коштом.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, 16 червня автобус із громадянами України у Румунії потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Унаслідок інциденту чотирьох людей доправили до лікарні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: