fbpx
Сьогодні
22:47 22 Чер 2024

Розвідка Британії: у рф є прихильники більш жорстокого підходу до війни проти України

Існування російського націоналістичного руху «Братство академістів» свідчить, що у росії є прихильники більш войовничого підходу як до війни проти України, так і до Заходу.

Про це у соцмережі X повідомляє Міноборони Великої Британії, пише Рубрика.

Зазначається, що власник російського націоналістичного телеканалу «Царьград» Костянтин Малофєєв є спонсором націоналістичного студентського руху «Братство академістів».

Ця організація має осередки у різних російських університетах і дотримується войовничо-імперіалістичного світогляду. На переконання «Братства», ХХІ століття може стати золотим століттям для російської культури із російським ідеологічним домінуванням у світовому масштабі.

"Ця організація (Малофєєва – ред.) має осередки у різних російських університетах і дотримується войовничо імперіалістичного світогляду. "Братство" вірить, що ХХІ століття може стати золотим століттям російської культури з ідеологічним домінуванням Росії у глобальному масштабі", – розповіли в розвідці Британії.

Експерти розвідки зауважили, що «Братство академістів» організувало військову підготовку, а частина членів організації, яка є абсолютно ворожою до української державності, поїхала воювати в Україну.

Аналітики розвідки зазначили, що існування цього руху чітко вказує на те, що в росії існують прихильники більш войовничого підходу як до війни проти України, так і до Заходу.

«Це, ймовірно, матиме вплив на зміну поколінь, яка, вірогідно, відбудеться у російській адміністративній еліті до кінця цього десятиліття», – вважають у британському оборонному відомстві.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: