fbpx
Сьогодні
17:23 22 Чер 2024

Потрібні сильні рішення партнерів, щоб ми могли знищувати російських терористів: Зеленський прокоментував удар по Харкову

Сьогодні вдень російські терористи знову вдарили по Харкову керованими авіабомбами. На жаль, є влучання в житловий будинок.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на заяву Президента Володимира Зеленського.

Глава держави повідомив, що розбір завалів триває. На місці всі необхідні служби. Станом на зараз відомо про 19 поранених і трьох загиблих.

"Цей російський терор керованими авіабомбами має бути зупинений і може бути зупинений. Потрібні сильні рішення партнерів, щоб ми могли знищувати російських терористів та російську бойову авіацію там, де вони є.

Ми вже довели, що захистити людей і життя від ракетного терору реально, зокрема очищенням прикордонних районів від пускових установок терористів. Потрібно захистити й від бомб. Потрібна ця рішучість", – прокоментував Зеленський.

Удар по Харкову

Удень 22 червня російські війська атакували Харків. За попередніми даними, ворог завдав чотирьох ударів керованими авіабомбами.

За словами Терехова, влучання зафіксували в районі щільної житлової забудови Харкова. Пізніше він повідомив про влучання в житловий будинок. Унаслідок цього на місці є поранені й загиблі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: