fbpx
Сьогодні
Фото 18:45 22 Чер 2024

Через російський удар по Харкову загинуло троє осіб, ще 29 поранено, – Клименко

Фото: mvs.gov.ua

Російські окупанти вдень суботи, 22 червня, завдала удару по місту Харків використавши найновіші боєприпаси УМПБ Д-30.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка.

За оновленими даними станом на 17:00: через російський удар по Харкову сьогодні загинуло троє осіб, ще 29 поранено.

"Багатостраждальний Харків. Ворог продовжує знищувати цивільну інфраструктуру. Люди втрачають життя, здоровʼя, близьких", – написав Клименко.

обстріл Харкова

Фото: mvs.gov.ua

Міністр наголосив, що з перших хвилин на місцях влучань за різними адресами працювали понад 250 рятувальників та поліцейських. Комунальники та волонтери допомагають розбирати завали, надавати допомогу потерпілим.

обстріл Харкова

Фото: mvs.gov.ua

Слідчі поліції ретельно обстежують місцевість, фіксують кожен доказ безпідставної атаки мирних харківʼян. Психологічна підтримка, юридична консультація, охорона майна громадян – під увагою екстрених служб системи МВС.

обстріл Харкова

Фото: mvs.gov.ua

Своєю чергою голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що ворог запустив по цивільним людях чотири снаряди УМПБ Д-30 із Бєлгорода.

Також за даними Синєгубова кількість поранених збільшилася до 37.

"Медики борються за життя чотирьох пацієнтів – двох жінок та двох чоловіків, які перебувають у важкому стані", – йдеться у повідомленні.

обстріл Харкова

Фото: mvs.gov.ua

Удар по Харкову

Удень 22 червня російські війська атакували Харків. За попередніми даними, ворог завдав чотирьох ударів керованими авіабомбами.

За словами Терехова, влучання зафіксували в районі щільної житлової забудови Харкова. Пізніше він повідомив про влучання в житловий будинок. Унаслідок цього на місці є поранені й загиблі.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував удар по Харкову зазначивши, що Україні потрібні сильні рішення партнерів, щоб ми могли знищувати російських терористів та російську бойову авіацію там, де вони є.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: