fbpx
Сьогодні
Анонс 09:52 21 Чер 2024

Зберегти освіту, щоб зберегти себе та країну: The Tellers Agency запрошує на благодійний вечір сторітелінгу

У чому проблема?

Освіта формує наше сприйняття, культуру та ідентичність. Вона взрощує нас з самого дитинства та супроводжує протягом життя. Проте ця система зазнає неабияких змін та трансформацій, особливо останні роки. Ледь оговтавшись від пандемічного онлайн формату, українські освітяни постали перед новими викликами. І тепер це вже не просто про дистанційне навчання, а й про збереження нашої ідентичності та країни, про безпеку та розвиток суспільства.

Яке рішення?

Вже 26 червня в коворкінг-просторі Kooperativ відбудеться благодійний вечір сторітелінгу The Tellers Night #4, який створює The Tellers Agency. Партнери події Green Forest — онлайн-школа англійської для дорослих. 

Тема вечора: «Зберегти освіту, щоб зберегти себе та країну». Будуть розмови про вплив освіти на суспільство, про виклики української освіти під час війни так як їх щодня долають ті, хто знання дає та ті, хто ці знання прагне отримати.

Зберегти освіту, щоб зберегти себе та країну

Як це працює?

Власними історіями та досвідом на цьому шляху поділяться спікери, що захищають та втілюють можливість вчитись та розвиватись попри все:

  • Ілля Філіпов, CEO та засновник EdEra
  • Олександра Шевченко, керівниця відділу партнерств та адвокації МБФ savED, авторка подкасту про українську культуру та освіту "На Часі", викладачка української літератури в демократичній школі "Майбутні"
  • Надія Дьячук – співзасновниця школи англійської для дорослих Green Forest, керівниця академічного відділу школи 

У програмі заплановані також аукціон цінних артефактів, розіграш призів за донат від партнерів та англомовний інтерактив від Green Forest. Завершить усе затишне та приємне спілкування на терасі. 

Зберегти освіту, щоб зберегти себе та країну

Формат – незмінний. Квиток на подію – 100% донат.

Цього разу The Tellers Night #4 опікується важливим проєктом благодійного фонду savED, який прагне створити освітній простір в місті Апостолове, де усі 3 школи були зруйновані російським ракетним ударом.

Більше деталей та реєстрація на сайті The Tellers Agency

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: