fbpx
Сьогодні
17:17 21 Чер 2024

У Кривому Розі вдень пролунав вибух

У Кривому Розі сьогодні вдень, 21 червня, місцеві мешканці почули потужний вибух. У Дніпропетровській області було оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на голову Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула в Telegram, Повітряні сили ЗСУ у Telegram та голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака у Telegram.

"Кривий Ріг. Вибух. Нічого не знімаємо і не викладаємо в інтернет", – написав Вілкул.

До вибуху Повітряні сили попереджали про загрозу балістики з південного сходу та швидкісну ціль у напрямку Кривого Рогу.

Згодом голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак заявив про те, що росіяни атакували інфраструктуру Кривого Рогу, внаслідок чого почалася пожежа.

Інформація про наслідки уточнюється.

Згодом Сили оборони півдні повідомили:

"Сьогодні вдень ворог атакував Кривий Ріг, знов поціливши у цивільну інфраструктуру. Внаслідок влучання виникла пожежа сухої трави, руйнувань зазнали продуктові склади, вибиті вікна школи".

Поранено двоє людей.

Ворожі удари по Кривому Рогу

Зазначимо, росіяни часто б'ють своїми ракетами по Кривому Рогу. Зокрема, минулого тижня окупанти вдарили по житловому сектору міста.

Внаслідок російської атаки у місті було дев'ять загиблих та велика кількість поранених.

На цьому тлі президент України Володимир Зеленський висловив співчуття родинам і близьким загиблих.

"Щодня і щогодини російський терор доводить, що Україна разом із партнерами має посилювати ППО… Сучасні системи протиповітряної оборони здатні забезпечити максимальний захист людей, наших міст, наших позицій. І ми максимально потребуємо їх", — сказав він.

Він закликав західних партнерів передати українським військовим більше сучасних систем ППО.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: