fbpx
Сьогодні
Фото 10:25 20 Чер 2024

Ворожий удар по Дніпропетровщині: троє постраждалих, пошкоджено будинки й ЛЕП

Фото: Микола Лукашук / Telegram

У ніч на 20 червня у Дніпропетровській області постраждали 3 людини, також було пошкоджено 7 будинків, господарські споруди та лінія електропередач.

Про це повідомили голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук у Telegram, передає Рубрика.

"Вночі ворог вчинив масовану атаку на область. Її відбивали наші оборонці неба. Знищили 5 шахедів та 4 ракети. ППО працювала на Нікопольщині, Криворіжжі й Синельниківщині", – повідомив Лисак.

Фото: Микола Лукашук / Telegram

Фото: Микола Лукашук / Telegram

Повідомляється, що наслідки атаки були зафіксовані у:

  • Криворізькому,
  • Нікопольському районах.

Постраждали чоловіки 30, 41 і 63 років. Двоє з них госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

Фото: Микола Лукашук / Telegram

На Нікопольщині також понівечені:

  • 7 приватних будинків,
  • 5 господарських споруд,
  • авто,
  • лінії електропередач,
  • будівельна техніка.

Фото: Микола Лукашук / Telegram

Ворожа атака БпЛА та ракетами на Україну 20 червня

В ніч на четвер 20 червня рф завдала чергового комбінованого удару по Україні: в Києві і низці інших регіонів України було оголошено повітряну тривогу через загрозу пусків ракет та ударних БпЛА.

У Києві та області по ворожих дронах працювали засоби Протиповітряної оборони. За інформацією КМВА, усі ворожі ударні дрони були знищені на підступах до столиці. Наразі у Києві не зафіксовано ані руйнувань, ані потерпілих.

Повітряні Сили повідомляли про ракету курсом на Дніпро/Запоріжжя. Після цього вибух пролунав у Запорізькій області. Також два вибухи чули у Дніпрі.Вибухи чули близько 3:30.

Загалом у ніч на 20 червня ворог завдав удару по Україні, застосувавши 9 ракет різних типів та 27 ударних БпЛА. Протиповітряна оборона збила 5 ракет й 27 "Шахедів".

Укренерго повідомило, що вночі 20 червня внаслідок атаки росіян пошкоджень зазнали об'єкти цивільної енергетичної інфраструктури у чотирьох областях України: пошкоджене обладнання об'єктів енергетичної інфраструктури у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Київській областях.

Війська рф атакували теплоелектростанцію ДТЕК, у результаті чого троє енергетиків дістали поранення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: