fbpx
Сьогодні
22:52 20 Чер 2024

Для посилення оборони Часового Яру передислоковано 24 бригаду ЗСУ: ситуація у місті надзвичайно важка

Фото: 24 ОМБр імені короля Данила

Військових 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила передислокували в район міста Часів Яр у Донецькій області для посилення оборони. У бригаді пишуть, що ситуація в місті та навколо нього «надзвичайно важка», є втрати.

Про це йдеться в заяві бригади, пише Рубрика.

Як розповіли військові, росіяни постійно влаштовують масовані любові штурми, а також намагаються обійти населений пункт з півночі та півдня.

Саме місто росіяни «нещодавно» обстрілюють керованими авіабомбами та «всіма можливими» видами озброєння, зазначили у 24 бригаді.

«Воїни 24 бригади масово знищують піхоту та техніку ворога, ламаючи його плани й змушують платити величезну ціну за кожен метр землі. На жаль, в нас теж є втрати. Вічна пам'ять та слава загиблим побратимам. Помстимося за кожного», — розповіли військові.

Кілька днів тому на сторінці бригади у Facebook публікували фотографії з Торецька, що за 20 кілометрів від Часового Яру.

Що відомо про ситуацію у Часовому Яру

11 червня речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Назар Волошин повідомив, що у Донецькій області російсько-окупаційні війська не захопили село Іванівське поблизу Часового Яру.

Російсько-окупаційні війська ставлять собі за мету захопити міста Часів Яр Донецької області та Вовчанськ у Харківській області. Останні тижні армія рф посилила свій тиск на напрямку Часового Яру.

Також  у ЗМІ з'явилася інформація, що приблизно з третього червня російські загарбники намагаються накопичуватися у крайніх будинках мікрорайону "Канал" у Часовому Яру Донецької області. Це та частина міста, що розташована найближче до окупованого Бахмута.

Розвідки Міноборони Британії повідомила, що станом на 12 червня.Російські сухопутні війська досягли обмеженого прориву у східне передмістя Часового Яру Донецької області, однак їхні втрати є високими.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: