fbpx
Сьогодні
12:42 19 Чер 2024

Третя штурмова бригада оприлюднила відео знищення 250 окупантів у Харківській області

Фото: Фейсбук бригади

Бійці третьої окремої штурмової бригади оприлюднили відео підтвердження ліквідації 250 окупантів в Харківській області

Про це пише Рубрика, посилаючись на 3-тю ОШБ.

Військові розповіли, що на відео зафіксували російських солдатів, яких вдалося ліквідувати.

"250 двохсотих під*рів – і це тільки зафіксовані.

Розпочинаємо публікувати пруфи знищених нами кацапів. Випалені, розібрані на шматки й назавжди ліквідовані бійцями Третьої штурмової на Харківщині", наголосили бійці.

Воїни відзначили, що так весь травень бив росіян дронами, кулеметами й гранатами один з батів бригади – 1-й механізований.

Що відомо про ситуацію в Харківській області

Нагадаємо, 18 червня ресурс DeepState повідомив, що росіяни наростили до 10 тисяч особового складу та 450 одиниць військової техніки на ділянці від Райгородки до Нововодяного, щоб повторити наступ на селище Борова.

Зазначають, що росіяни розгорнули сили 20-ї армії у вигляді 3 та 144 дивізій, які представлені 236 артилерійською бригадою та 11 полками.

Як зазначали аналітики, росія хоче повторити торішню стратегію з виходом спочатку на лінію Надія-Новоєгорівка, а потім вже на Першотравневе-Чернещина.

Як писала Рубрика, 3-тя штурмова бригада підтвердила посилені атаки росіян. Вони зазначили, що росіяни наступають танковими полками, залучають велику кількість артилерії, додаткові загони з "вагнерівців" й спецпризначенців.

Своєю чергою в ОСУВ "Хортиця" прокоментували плани армії рф щодо Борової Харківської області: російські загарбники хочуть повторити наступ на селище Борова, проте Сили оборони готові до будь-якого розвитку подій у Харківській області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: