fbpx
Сьогодні
Фото 22:26 18 Чер 2024

Понад 30 років був непридатним для роботи: в "Охматдиті" відновили басейн для реабілітації дітей

фото: «Охматдит»

В київській поліклініці «Охматдит» відновили басейн для реабілітації дітей. Понад 30 років басейн був непридатним для роботи.

Про це повідомляють у лікарні, пише Рубрика.

У приміщенні провели капітальний ремонт, замінили труби, вентиляцію, каналізацію й оснастили басейн сучасним обладнанням.

Цей басейн є надзвичайно важливою складовою для реабілітації дітей, які потребують спеціалізованої допомоги після важких травм та захворювань.

в

фото: «Охматдит»

Заняття в басейні є важливими для реабілітації дітей після складних травм і захворювань. Зокрема, басейн необхідний пацієнтам, які постраждали від війни, дітям з інвалідністю, затримкою розвитку, ортопедичними травмами, неврологічними проблемами, сколіозом.

"Ми дуже щасливі, тому що тепер ми можемо не тільки рекомендувати пацієнтам з патологією опорно-рухового апарату послуги з гідрокінезіо терапії, а й надавати їх", – каже лікар фізичної та реабілітаційної медицини НДСЛ «Охматдит» Ілона Безкоровайна.

в

фото: «Охматдит»

До відновлення басейну долучилися засновники благодійного фонду The Humanity Funds зі США та український благодійний фонд Mission Ukraine.

в

фото: «Охматдит»

в

фото: «Охматдит»

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: