Штаби Трампа та Байдена домовились про дебати, які відбудуться за специфічними правилами

Про правила перших передвиборчих дебатів домовилися штаби кандидатів у президенти Сполучених Штатів Америки Джо Байдена та Дональда Трампа.

Про це повідомляє CNN.

Як зазначають, Байден та Трамп будуть виступати без чернеток та будуть присутні в аудиторії студії CNN (цей канал є організатором перших дебатів – ред.).

Цікаво і те, що кандидати погодилися виступити на єдиному подіумі, але їх місця визначаться за допомогою підкидання монети.

Під час виступу мікрофон буде увімкнений лише у того кандидата, який виступає у цей момент. Їм заборонено брати сцену реквізит чи попередньо написані нотатки – видадуть лише ручку, блокнот і пляшку води.

Окрім цього у залі не буде глядачів, а тривалість дебатів буде 90 хвилин з двома рекламними паузами. Під час реклами ні Трамп, ні Байден не зможуть спілкуватись з представниками своїх передвиборчих штабів.

"Але як і раніше, модератори використовуватимуть усі наявні в них інструменти, щоб забезпечити дотримання часу та цивілізовану дискусію", – кажуть на CNN.

Вибори президента США

День виборів призначений на 5 листопада 2024 року. До 6 січня 2025-го голоси виборців мають бути офіційно підраховані в Конгресі, а 20 січня 2025 року відбудеться інавгурація обраного президента.

Наразі Демократична та Республіканська партії США мають визначитися зі своїми кандидатами на національних з'їздах. 

15 липня 2024 року офіційно визначити свого кандидата мають республіканці, а 19 серпня — демократи. Після цього протягом осені 2024-го триватимуть дебати й агітація.

Нагадаємо чинний президент США Джо Байден та експрезидент Дональд Трамп домовилися провести дебати у два раунди. Вони відбудуться влітку і восени.

Також повідомлялось, що чинний президент Джо Байден у передвиборчій риториці не буде акцентувати на питанні підтримки України.

Як зазначив президент Володимир Зеленський, Україна співпрацюватиме зі Сполученими Штатами незалежно від результату майбутніх виборів.

Свіжі дописи

  • Новини

МВФ схвалив виділення Україні траншу на 2,2 млрд доларів

Рада директорів МВФ завершила четвертий перегляд програми розширеного фінансування для України (EFF), ухваливши рішення про виділення Україні… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

Ракетний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла до 12, серед них – вагітна жінка

У Дніпрі кількість травмованих унаслідок ракетного удару російських військ по житловому будинку увечері 28 червня… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

Україна повернула з російського полону 10 цивільних: серед них – заступник голови Меджлісу

З російського полону вдалося повернути ще десятьох цивільних громадян України, серед  них – заступник голови… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

У Міноборони підтвердили інформацію про знищення росцентру космічного зв’язку в Криму 23 червня

Міністерство оборони України підтвердило, що Сили оборони 23 червня знищили російський центр космічного зв'язку під… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

Генштаб: кількість боєзіткнень зросла до 131, найгарячішою точкою по всій лінії фронту залишається Покровський напрямок

На фронті від початку цієї доби сталося вже 131 бойове зіткнення з російськими військами, найбільшу… Читати більше

Friday June 28th, 2024
  • Новини

росія атакувала ТЕС ДТЕК понад 180 разів, втрачено 90% потужностей. Однак всі об’єкти планують відновити, – гендиректор

Генеральний директор «ДТЕК Енерго» Ільдар Салєєв упевнений, що всі енергообʼєкти компанії «рано чи пізно» будуть відновлені, хоч… Читати більше

Friday June 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.