fbpx
Сьогодні
14:31 16 Чер 2024

На Донеччині окупанти вдарили по Новій Полтавці: поранення отримали 5 дорослих, серед них - двоє дітей

Фото: Фейсбук / Донецька обласна прокуратура

У Донецької області окупаційно-російські війська завдали удару по Новій Полтавці Краматорського району, внаслідок чого отримали поранення різного ступеня тяжкості сім цивільних, двоє з яких – діти.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Донецьку обласну прокуратуру.

Як повідомляють правоохоронці, 16 червня російська армія вдарила по селу Нова Полтавка Краматорського району. Засіб ураження влучив по території приватного сектору.

Внаслідок атаки окупантів на мирний населений пункт семеро сусідів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

"Чотирьох жінок та чоловіка доставили до лікарняного закладу. Також з осколковими пораненнями ушпиталено двох братиків 4 і 7 років, які під час обстрілу перебували на подвір'ї житлового будинку. Усім постраждалим надається кваліфікована медична допомога", зауважили у прокуратурі.

Серед пошкоджених об'єктів – приватні домогосподарства, автомобілі. Тип озброєння встановлюють.

Оперативна ситуація по області станом на ранок 16 червня.

  • Волноваський район. В Улакли Великоновосілківської громади 3 людини загинули й 5 поранені.
  • Покровський район. У Курахівській громаді пошкоджено об'єкт соціальної інфраструктури у Курахівці, обстріляне Курахове.
  • Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 1 будинок і пошкоджено 4 у Торському, ще 1 зруйновано й 1 пошкоджено у Зарічному. У Костянтинівській громаді пошкоджені 2 приватні будинки: у Костянтинівці й Миколаївці.
  • Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків.
Донеччина обстріл

Фото: Вадим Філашкін / Голова Донецької ОДА

"Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 59 людей, у тому числі 11 дітей", розповіли в ОВА.

Нагадаємо, що 15 червня російсько-окупаційні війська обстріляли село Улакли Волноваського району Донецької області, внаслідок чого троє загиблих, п'ятеро поранених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: