fbpx
Сьогодні
14:56 15 Чер 2024

У Донецькій області окупанти обстріляли село під Волновахою: троє загиблих, п'ятеро поранених

Фото: Донецька обласна прокуратура

15 червня російсько-окупаційні війська обстріляли село Улакли Волноваського району Донецької області, внаслідок чого є загиблі та поранені.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Великоновосілківську СВА, Донецьку облпрокуратуру.

15 червня російська армія обстріляла с. Улакли Волноваського району. Попередньо, за даними прокуратури, ворог використав РСЗВ "Смерч" із касетними суббоєприпасами.

"Сьогодні відбувся жахливий обстріл села Улакли Великоновосілківської селищної територіальної громади Волноваського району Донецької області", зазначили у військовій адміністрації.

Як повідомили у СВА, внаслідок обстрілу постраждала центральна частина села.

"Три людини загинуло, п'ятеро отримали поранення. Всі постраждалі – мирні жителі, які опинилися в зоні ураження під час обстрілу", – додали там.

Улаки, Донеччина обстріл

Фото: Донецька обласна прокуратура

На місце трагедії оперативно прибули рятувальні служби, медики та представники місцевої влади. Постраждалих було доставлено до найближчих медичних закладів для надання невідкладної допомоги.

"Влучання засобів ураження відбулось по території приватного сектору. Внаслідок атаки на городі загинули 30-річний чоловік та 39-річна жінка.

Ще одна мешканка 32 років від тілесних ушкоджень, несумісних з життям, померла під час транспортування до лікарні", додали у облпрокуратурі.

Улаки, Донеччина обстріл

Фото: Донецька обласна прокуратура

Окрім того, поранення різного ступеня тяжкості отримали 5 громадян, які у той момент перебували біля місцевого магазину – чоловіків віком від 27 до 63 років доставлено до лікарні, де їм надано кваліфіковану медичну допомогу.

Оперативна ситуація по області станом на ранок 15 червня.

  • Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 2 будинки і підприємство.
  • Покровський район. У Гірнику Курахівської громади поранено 4 людини, пошкоджено 14 багатоповерхівок, 35 приватних будинків, 3 адмінбудівлі та інфраструктурний об'єкт. Також у громаді обстріляні Курахове і Веселий Гай.
  • Краматорський район. У Лимані 1 будинок зруйновано і 11 пошкоджено; у Зарічному поранено людину, пошкоджено 6 будинків.
  • Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено 10 будинків у Північному і 9 у Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки. У Сіверську 1 будинок знищено і 2 пошкоджено.

"Всього за добу росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 185 людей, у тому числі 43 дитини", додали в ОВА.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: