fbpx
Сьогодні
21:38 15 Чер 2024

Орландо Блум приїхав в Україну, щоб підтримати восьмирічну дівчинку з Ірпеня

Фото: UNICEF Ukraine

Британський актор Орландо Блум приїхав в Україну, щоб підтримати восьмирічну Мілану з Ірпеня. Під час боїв у Київській області дівчинка була змушена разом із батьками тікати з рідного міста.

Про це розповіли в UNICEF, пише Рубрика.

Дівчинка зазнала травми, яка призвела до часткової втрати зору. Попри всі жахи вона залишається сильною та вірить у краще, — розповіли в організації.

Орландо Блум познайомився з Міланою та її сестрою Алісою під час свого попереднього візиту в Україну. Актор був вражений стійкістю та незламністю українських дітей.

Я вже двічі бував в Україні як посол доброї волі UNICEF. Щоразу я був вражений стійкістю дітей та їхніх родин перед викликами війни. Під час останньої поїздки я зустрів Мілану та її сестру Алісу. У восьмирічному віці через сильні обстріли її рідного міста Ірпеня Мілана разом із сім'єю була змушена тікати. Травма, яку вона отримала, призвела до часткової втрати зору. Але незважаючи на цей кошмар, вона якось зуміла й надалі проживати миті, властиві дитинству, — розповів Блум.

Зараз Мілана відвідує заняття з арттерапії від UNICEF на київському вокзалі, які допомагають пережити травмувальні спогади та розкрити творчі здібності.

Актор Орландо Блум приїхав до України з гуманітарним візитом. Зірка кіно вже тривалий час виконує обов'язки посла доброї волі від UNICEF.

Як раніше повідомляла Рубрика, відома на весь світ американська співачка Мадонна підтримала проведення Глобального саміту миру у Швейцарії та показала українських дітей, які потерпають від російського вторгнення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: