fbpx
Сьогодні
Фото 08:29 13 Чер 2024

Загорілося через атаку рф: на Київщині вже добу гасять підприємство

Фото ілюстративне

Станом на 7:00 на підприємстві у Київській області триває ліквідація пожежі, яка виникла приблизно в такий самий час 12 червня внаслідок ракетного і дронового удару по Україні з боку росії.

Про це повідомляє ДСНС, передає Рубрика.

Фото: Фейсбук / ДСНС

На місці працюють:

  • 249 чоловік особового складу,
  • 98 одиниць техніки,
  • чотири пожежні потяги.

Фото: Фейсбук / ДСНС

Фото: Фейсбук / ДСНС

Зазначимо, що у Київській області внаслідок падіння уламків одна людина дістала поранення — різану рану ноги. Медичну допомогу постраждалому надали на місці.  

Також через падіння уламків є пошкодження низки обʼєктів у двох районах області.

Пошкоджено щонайменше три будинки, один із яких згорів вщент. Крім того, пошкоджено господарські приміщення, гаражі, склади одного з підприємств, АЗС.

Ворожі обстріли України 12 червня

Нагадаємо, цієї ночі росіяни випустили по Україні шість ракет, зокрема "Кинджал", та 24 дрони-камікадзе. Сили ППО збили п'ять ракет та всі "Шахеди".

Зокрема, вибухи лунали у Києві та Одесі. Також у Київській області внаслідок атаки сталася пожежа на промисловому об'єкті, постраждала одна людина.

У Київській області, згідно з інформацією Київської обласної військової адміністрації, через падіння уламків почалася пожежа на промисловому підприємстві. Про уламки якого саме об'єкта йдеться, там не уточнили.

У ліквідації пожежі на самому початку було задіяно понад 105 осіб та 30 одиниць техніки.

Також 12 червня, у ході документування воєнних злочинів рф правоохоронці виявили на території Київської області фрагменти небезпечних касетних суббоєприпасів.

Вибухонебезпечні предмети становлять загрозу життю і здоровʼю людини та можуть здетонувати від найменшого руху.

Поліцейські радять утриматись від відвідування місць поблизу обстрілу та негайно інформувати профільні служби у разі виявлення підозрілих предметів: категорично забороняється торкатися предмета та пересувати його!

А вдень 12 червня в Кривому Розі пролунав вибух. Окупанти поцілили у житловий сектор.

Унаслідок удару по Кривому Рогу загинуло дев'ятеро людей, постраждалих — 29 людей. Серед поранених — п'ятеро дітей. Пошуково-рятувальна операція на місці ракетного удару завершилась близько 22 години.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: