fbpx
Сьогодні
Фото 18:24 12 Чер 2024

Ракетний удар по Кривому Рогу: відомо про 8 загиблих, 21 пораненого

Фото: mvs.gov.ua

Російські окупанти сьогодні, 12 червня, обстріляли Кривий Ріг. В результаті ворожої атаки відомо щонайменше про 8 загиблих.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка.

За інформацією Міністра кількість загиблих зросла до 8 людей. Постраждала щонайменше 21 людина, серед травмованих — двоє дітей. Ще 4 осіб вважаються зниклими безвісти.

Ракетний удар по Кривому Рогу

Фото: mvs.gov.ua

Пошукова операція триває. У ній беруть участь працівники ДСНС, Національної поліції, комунальні служби та волонтери. Також на місці події працюють кінологи з пошуковими собаками та психологи.

"На місці події працюють кінологи з пошуковими собаками та психологи.Поліцейські документують черговий воєнний злочин росії",- написав Міністр.

Ракетний удар по Кривому Рогу

Фото: mvs.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у Facebook висловив співчуття сім'ям та близьким загиблих.

"Ракетний удар росіян по Кривому Рогу. Мої співчуття сім'ям та близьким загиблих. На місці працюють усі необхідні служби", – зазначив глава держави.

Він додав, що такі атаки доводять необхідність посилювати протиповітряну оборону України.

За словами Зеленського, сучасні системи ППО можуть забезпечити максимальний захист мирних мешканців, міст, позицій українських воїнів.

Розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни та умисного вбивства.

Очільник Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що розгорнуто штаб допомоги людям на проспекті Героїв Підпільників 36А, сховище школи №17.

«ОСБ, тарпаулін, плівка, цвяхи та інші будматеріали. Заяви на допомогу з міського бюджету. Працюють психологи. Також буде надано допомогу з тимчасового розселення тим, кому це необхідно», — написав він.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: