fbpx
Сьогодні
23:00 12 Чер 2024

Наразі важкий період, але армагеддону не буде: Буданов – про ситуацію на фронті

Фото: З відкритих джерел

На фронті в Україні зараз важкий період, але жодного армагеддону не буде.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова в інтерв'ю в ефірі телемарафону.

"Я вважаю, що він (важкий період – ред.) зараз йде. Але я ще раз повторюю – армагедону жодного не буде. Не переймайтесь, ми вистоїмо та переможемо", – сказав Буданов.

Він також розповів, що літній контрнаступ рф вже розпочався.

"Він вже йде. Він почався в середині травня і триває. Він триває. Ситуація не найкраща, але не треба перебільшувати наслідки цього", – зазначив керівник ГУР.

Ситуація на фронті

Як раніше повідомляла Рубрика, з початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 89. Окупанти продовжують застосовувати авіацію, зокрема КАБи, та атакувати на кількох напрямках, найбільш активно – на Покровському . Сили оборони тримають рубежі та вживають всі необхідні заходи для недопущення прориву нашої оборони.

Окрім того, на Лиманському напрямку російські військові посилили свою активність, застосовуючи КАБи. Окупанти скидають їх у районі Сіверська, неподалік Невського і Дружелюбівки.

Також в ОСУВ "Хортиця" стверджують, що окупанти не захопили Іванівське біля Часового Яру.

Російсько-окупаційні війська ставлять собі за мету захопити міста Часів Яр Донецької області та Вовчанськ на Харківщині. Останні тижні армія рф посилила свій тиск на напрямку Часового Яру.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: