fbpx
Сьогодні
21:25 12 Чер 2024

На Київщині після сьогоднішньої атаки росіян знайшли фрагменти касетних боєприпасів: можуть здетонувати від найменшого руху

Фото: нацполіція

Сьогодні, 12 червня, у ході документування воєнних злочинів рф правоохоронці виявили на території Київської області фрагменти небезпечних касетних суббоєприпасів.

Про це йдеться в повідомленні Національної поліції, пише Рубрика.

Вибухонебезпечні предмети становлять загрозу життю і здоровʼю людини та можуть здетонувати від найменшого руху.

знайшли фрагменти касетних боєприпасів

Фото: нацполіція

Поліцейські радять утриматись від відвідування місць поблизу обстрілу та негайно інформувати профільні служби у разі виявлення підозрілих предметів: категорично забороняється торкатися предмета та пересувати його!

Фахівці проводять перевірку та дослідження на наявність подібних фрагментів.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 12 червня завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та наземного базування, а також ударні безпілотники. Українські військові збили 29 із 30 повітряних цілей.

По Києву росіяни випустили крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Ці ракети заходили на Київ з південного напрямку кількома хвилями.

У Київській області внаслідок атаки постраждала людина. Окрім того, зафіксовані пожежі на обʼєктах у двох районах регіону.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: