fbpx
Сьогодні
16:59 11 Чер 2024

Міноборони запустило сайт із пошуку вакансій у ЗСУ

Міністерство оборони запустило сайт, де охочі можуть підшукати собі вакансію у Збройних силах України.

Про це повідомили в Міноборони, пише Рубрика.

Яке рішення?

«Тепер у вас є можливість самостійно обрати посаду для служби в армії. Забудьте про страхи та сумніви — настав час обрати свій шлях! Обирайте свою професію в Силах оборони України на army.gov.ua і станьте частиною сильної та сучасної армії України», — йдеться у повідомленні міністерства.

Як це працює?

Вакансії на сайті можна проглядати через пошук — за назвою, родом військ у складі Сил оборони, спеціальністю, званнями чи умовами (йдеться про переведення). Також на сайті можна переглянути адреси центрів рекрутингу, які вже працюють в Україні. 

Проєкт реалізовано спільно з Агентством з працевлаштування Lobby X.

Що відомо про запровадження Міноборони рекрутингу

На початку листопада минулого року Міністерство оборони України оголосило про затвердження нової концепції набору в армію, яка, зокрема, передбачає відмову від термінової служби та запровадження рекрутингу.

Затверджена концепція є рамковим документом, який визначає бачення того, як конкретно розвиватиметься система роботи з особовим складом. Концепція передбачає розробку дорожньої карти, яка опише термін її реалізації на період до 2028 року.

Пілотний проєкт рекрутингу української армії було запущено у Львові 12 лютого Міноборони спільно з Львівською міською радою. Другий в Україні рекрутинговий центр для ЗСУ відкрили у Запоріжжі.

До серпня в Україні відкриють ще понад 20 рекрутингових центрів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: