fbpx
Сьогодні
17:29 10 Чер 2024

Окупанти створюють на Харківщині загороджувальні загони з "кадирівців", – речник

Війська рф розміщують загороджувальні загони "кадирівців" на кордоні з Харківською областю.

Про це повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, пише Рубрика.

"Є інформація, що вони будуть розміщувати десь ці підрозділи задля того, щоб противник здійснював перегрупування своїх військ, на підтримку своїх дій ворог дотримується такої тактики виставлення загороджувальних загонів з числа якраз особового складу підрозділу "Ахмат", – сказав Волошин.

За його словами, підрозділи будуть розміщені на північних кордонах Харківщини.

"Ворожа армія там дещо зазнала втрат, тому на підтримку своїх дій ворог змушений здійснювати маневрування резервами, також переміщувати підрозділи в районі лінії нашого держкордону і поповнювати свої сили та засоби за рахунок резервів, які він буде підтягувати від повітряно-десантних військ РФ, а також 11 та 44 армійських корпусів", – додав речник ОСУВ "Хортиця".

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, кремль у війні проти України змушує тисячі мігрантів та іноземних студентів воювати на боці російських військ. Їх використовують як додаткову силу для наступу в Харківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: