fbpx
Сьогодні
Новини компаній 17:30 09 Чер 2024

Рішення для перемоги: BGV Charity Fund спільно з KSE Foundation закупив та передав ДПСУ 100 автомобілів

English version here

Фото: bgvfund.org

100 автомобілів Volkswagen T5 посилили мобільність прикордонників на лінії зіткнення. Автівки закупили та передали BGV Charity Fund у співпраці з KSE Foundation. Перша партія транспортних засобів з 50 автівок вже на лінії фронту з лютого цього року, ще 50 автомобілів передали Державній прикордонній службі України 6 червня.

Про це інформує Рубрика з посиланням на Благодійний фонд BGV.

У чому проблема?

Підрозділи ДПСУ в складі Сил оборони України беруть безпосередню участь у бойових діях на лінії вогневого зіткнення та у звільненні окупованих територій нашої держави.

Автомобілі необхідні для укомплектування прикордонних загонів бригадного типу, які вже сформовані та продовжують формуватися у відомстві.

Яке рішення?

Тому BGV Charity Fund спільно з KSE Foundation закупив та передав ДПСУ 100 автомобілів.

Як це працює?

Транспортні засоби успішно завершили цикл технічного обслуговування і будуть передислоковані до підрозділів прикордонної служби вже сьогодні для виконання оперативних завдань у прифронтовій зоні тана лінії фронту.

Поліна Алдошина, голова Благодійного фонду BGV:

"Із перших днів повномасштабної війни в Україні Фонд BGV допомагає прикордонникам. Ми зокрема закуповуємо і передаємо амуніцію, обладнання та комплектувальні до FPV-дронів.

100 автівок — найбільший запит, який ми отримали від ДПСУ. І наша команда у найкоротші строки знайшла потрібні авто за кордоном, закупила і доставила в Україну. Окрім того, кожна машина пройшла технічний апгрейд, автівки було обладнано під індивідуальні запити військових частин, відповідно до різних бойових та оперативних завдань, які вони будуть виконувати".

Світлана Денисенко, директорка KSE Foundation:

"Ми акумулювали $1 000 000 на підтримку ДПСУ — завдяки нашим міжнародним партнерам і приватним благодійникам, ми поповнили парк транспортних засобів Державної прикордонної служби України. Усі 100 автівок будуть задіяні у виконанні задач наших прикордонників з захисту кордону країни: від забезпечення необхідної мобільності до обладнання на їх базі пунктів спостереження, зв'язку та ін."

Сергій Сердюк, заступник Голови Державної прикордонної служби України:

"Щиро дякуємо благодійникам за таку необхідну допомогу. Ці автівки будуть відправлені в прикордонні підрозділи та допомагатимуть прикордонникам виконувати завдання і протидіяти агресору на сході, півночі та півдні нашої країни".

Передані транспортні засоби відповідають запиту ДПСУ — автівки можна адаптувати для виконання різнорідних завдань, як спеціальних, так і бойових.

База цих автомобілів дозволяє розмістити будь-яке обладнання, зокрема:

  • засоби зв'язку,
  • безпілотної авіації,
  • спостереження.

А також здійснювати необхідну логістику.

Благодійний фонд BGV від перших днів повномасштабного вторгнення країни-агресора в нашу країну допомагає українським захисникам, зокрема і прикордонниками, підсилюючи обороноздатність України.

Нагадаємо, Фонд BGV уклав Меморандум із військовою частиною Збройних сил України та закупив і передав екскаватор.

Також повідомлялось, що Благодійний фонд BGV у партнерстві із профспілковою організацією "Укренерго" придбали 14 автомобілей та іншого обладнання: маршрутизатори WiFi, адаптери, тонер і принтер — загальною вартістю 23, 45 мільйона гривень та передали їх для потреб 22-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: