fbpx
Сьогодні
Дайджест 18:36 08 Чер 2024

5 головних рішень тижня — рекомендація Єврокомісії щодо початку переговорів про вступ України до ЄС та благодійний дроп футболок для батальйону "Госпітальєри"

English version here

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України:

🔥 Велика Британія і Латвія оголосили тендер на постачання FPV-дронів Україні. Мета — обрати компанії для постачання безпілотників у великих масштабах та за доступною ціною.

👚 Бренд Lúna та батальйон "Госпітальєри" випустили благодійний дроп футболок. 100% виторгу спрямують на нагальні потреби батальйону. Мета – зібрати 1 млн грн.

🇪🇺 Єврокомісія підтримала початок переговорів про вступ України до ЄС. Рекомендують почати переговори вже цього місяця. Україна виконала усі 4 додаткові кроки-реформи і продовжує системні зусилля щодо приєднання до ЄС.

🇺🇸 Президент США Байден оголосив про новий пакет допомоги Україні на $225 млн. До нього увійдуть боєприпаси для HIMARS, ракети для систем HAWK, зенітні ракети Stinger, протитанкові системи Javelin, артилерійські снаряди та інше.

🇫🇷 Франція передасть Україні винищувачі Mirage 2000-5. Президент Макрон анонсував також навчання українських пілотів. Кількість винищувачів поки не оголошують.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Рубрика (@rubryka)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: