fbpx
Сьогодні
Анонс 18:52 04 Чер 2024

Перед URC 2024: У Берліні відбудеться захід Ukraine Recovery Talks про "Вікно Відновлення" та підтримку медіа під час війни

English version here

Наступного понеділка, 10 червня, у столиці Німеччини Берліні команда та учасники мережі «Вікно Відновлення» проведуть для представників влади, донорів, громадського сектору та медіа Німеччини неформальний захід Ukraine Recovery Talks.

Основна мета зустрічі, що відбудеться напередодні Ukraine Recovery Conference, — привернути увагу до ролі медіа у відновленні України та розповісти про нову модель взаємодії медіа та громадського сектору — мережу «Вікно Відновлення». 

Команда «Вікна Відновлення» розповість про те, навіщо об'єдналися вже більш ніж 80 медіа, громадських організацій та аналітичних центрів України та як працює новостворена мережа й агрегатор матеріалів про відновлення recovery.win. А ще про те, чому «Вікно Відновлення» ставить наголос на локальні медіа та як розповідати про відновлення під час війни.

Партнери та учасники мережі поділяться досвідом використання журналістики рішень у матеріалах про відновлення, розкажуть, у яких умовах нині працює розслідувальна журналістика та як можна застосовувати VR-технології в матеріалах про руйнування і відбудову.

Партнери мережі з громадського сектору розкажуть, які інсайти може дати використання штучного інтелекту в роботі з темою відновлення, як місцеві ініціативи можуть спричиняти масштабні зрушення та чому важливо сприяти відновленню самих медіа в Україні.

На зустріч запрошені представники Посольства Великої Британії в Україні та Посольства України в Німеччині, Європейського центру свободи преси та медіа, Німецького фонду Маршалла, інших неурядових організацій.

Нагадаємо, об'єднання «Вікно Відновлення» підтримує уряд Великої Британії.

Досвід учасників мережі «Вікно Відновлення» може бути актуальним для громадянського суспільства та медіаспільнот за кордоном, навіть якщо вони безпосередньо не залучені до відновлення України.

Гості заходу зможуть не лише познайомитися з мережею «Вікно Відновлення» наживо, а й долучитися до збору на fast recovery — заміну розбитих вікон в одній із постраждалих від обстрілів харківських шкіл.

  • Що? Неформальна зустріч Ukraine Recovery Talks
  • Де? Берлін (точне місце учасники дізнаються після реєстрації)
  • Коли? Напередодні Ukraine Recovery Conference 2024 10 червня, 15:30.
  • Кількість учасників обмежена: щоб взяти участь, зверніться до організаторів за адресою [email protected]
  • Сторінка події у Facebook: https://fb.me/e/1rooH0EvS

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: