fbpx
Сьогодні
22:26 03 Чер 2024

В Україні запустили сайт, присвячений санкціям проти росії

Фото: З відкритих джерел

В Україні запустився сайт, присвячений санкціям, запровадженим проти росії через її агресію проти нашої країни.

Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, цитує Рубрика.

На сайті представлено інформацію про різноманітні обмеження з боку міжнародної спільноти, а також їхній вплив на економіку та військовий потенціал Росії.

«Користувачі можуть знайти дані про санкції в різних секторах, включаючи фінансовий, енергетичний, військовий та технологічний, а також дізнатися про ініціативи України щодо посилення санкційного тиску на агресора»,– зазначив Єрмак.

Сайт має вісім розділів, зокрема "Викрадачі дітей", "Компоненти у зброї", "Інструменти війни" та інші. Наразі заповнено лише два. Дослідити інформацію можна за посиланням.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, в Україні почав працювати Державний реєстр санкцій. Відтепер громадяни можуть безоплатно дізнатися актуальну та достовірну інформації про суб'єктів, щодо яких застосовано санкції.

До введення Державного реєстру санкцій в Україні діяв проєкт Війна і санкції. Це портал, який підтримується Міністерством закордонних справ України й Національним агентством з питань запобігання корупції.

Завдяки порталу можна дізнатися, на кого вже накладені санкції, які країни досі "відстають" за темпом накладення санкцій, та які активи вже виявлені у підсанкційних осіб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: