fbpx
Сьогодні
20:00 03 Чер 2024

У Чехії затримали чотирьох іноземців, яких підозрюють у нападі на українських волонтерів

AP/Matthias Schrader

Поліція Чехії затримала в аеропорту Праги чотирьох іноземців, яких підозрюють у нападі на українських волонтерів, що збирали пожертвування для України.

Про це повідомили в пресслужбі чеської поліції, пише Рубрика.

Слідчі порушили проти них кримінальну справу за підозрою в скоєнні кількох кримінальних злочинів. У поліції кажуть, що на підставі нових виявлених фактів справу, найімовірніше, перекваліфікують.

«З огляду на розслідування, що триває, ми не надаємо жодної додаткової інформації щодо цієї справи на цей момент», — додали в чеському правоохоронному органі.

Нагадаємо, 1 червня на Староміській площі у Празі двоє російськомовних іноземців напали на волонтерів, які збирали пожертвування для України біля стенда «Празького Майдану».

Одна з волонтерок поширила відео нападу в мережі. На кадрах видно, як чоловік та жінка, що розмовляють російською, намагаються побити волонтерів. Чоловік каже німецькою мовою з російським акцентом, що він «німець».

Чеський портал Novinky писав, що учасники бійки кричали одне на одного російською та українською мовами, билися парасольками, а пізніше вандалізму зазнав стенд «Празького Майдану», біля якого все і сталося.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: