fbpx
Сьогодні
Відео 13:57 02 Чер 2024

Полярники показали щемливе відео, де їх колега, а тепер воїн, прямо з фронту приїхав до сина День народження

Фото: НАНЦ

Полярник Олександр Книжатко, який рік працював дизелістом на станції "Академік Вернадський", а потім став до лав Збройних Сил України, прямо з фронту приїхав привітати сина з Днем народження.

Про це пише Рубрика, посилаючись на щемливе відео зустрічі, яке опублікували у Національному арктичному науковому центрі.

Як розповідають, підліток зараз навчається в Дрогобицькому фаховому коледжі нафти й газу. Там і відбулася несподівана зустріч.

У цьому ж закладі, а раніше технікумі, вчився й Олександр 25 років тому. Там же десятки років працювали викладачами його бабуся та дідусь. Тобто це вже родинна традиція.

"Наш "бойовий пінгвін" Олександр Книжатко прямо з фронту приїхав до сина Северина, щоб привітати його з Днем народження", написали дослідники.

Ця зустріч стала справжнім сюрпризом для Северина. Хлопець так стрімко біг обіймати батька, що ледь не збив його з ніг.

"Бажаємо, щоб таких радісних несподіваних зустрічей було якомога більше по всій Україні. А нашим захисникам хочемо сказати: "Бережіть себе. Ви нам дуже потрібні", – прокоментували ролик у НАНЦ.

Науковці розповідають, що Олександр – полярник, який рік працював дизелістом на станції "Академік Вернадський". Згодом став до лав ЗСУ. Зараз з побратимами захищає Україну на гарячому Харківському напрямку.

"Коли перебуваєш на фронті – змушений жити одним днем. Усе, чим ти керуєшся, – це поставлені військові задачі й збереження життя побратимів. Проте на задньому тлі завжди присутні думки про рідних.

Близько місяця я чекав моменту, в якому до останнього дня не було впевненості. Сісти в потяг, щоб неочікувано привітати сина з днем народження, 16-річчям. І врешті-решт найглибше бажання здійснилося", зізнається військовий.

Нагадаємо, що Укрпошта організувала благодійну акцію з доставки "Паків теплих подяк" на нуль.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: