fbpx
Сьогодні
Фото 18:52 01 Чер 2024

Упізнавані українські бренди тимчасово змінили свої логотипи на дитячі малюнки

Укрзалізниця, Rozetka, Нова Пошта, Сільпо, Megogo та інші впізнавані українські бренди доєднались до "Відповідальної ініціативи" та змінили логотипи на дитячі малюнки до Дня захисту дітей. Ініціатором проєкту виступив благодійний фонд Клуб Добродіїв.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Клуб Добродіїв.

У чому проблема?

Як зазначає засновниця Клубу Добродіїв Марія Тодорчук, 1 червня – день, який створений, щоб говорити про захист та підтримку дітей. І, що найголовніше – діяти.

"Сьогодні реальність така, що всі українські діти – це діти війни, і безслідно вона не проходить ні для кого. Вже за кілька років це покоління стане рушійною силою країни, її відновлення та відбудови. Тож закликаємо долучатися до підтримки дітей та підлітків вже сьогодні, адже їхнє сучасне – наше майбутнє", – розповідає Марія Тодорчук.

Упізнавані українські бренди тимчасово змінили свої логотипи

Яке рішення?

Зміною логотипів благодійники разом з бізнесами хочуть привернути увагу до Дня захисту дітей. Окрім цього Клуб Добродіїв запустив краудфандинг та планує зібрати 1 мільйон гривень на психологічну підтримку та відновлення дітей війни.

Кампанія стартувала 31 травня. За добу Клуб Добродіїв отримав понад 60 запитів на участь від великих та середніх бізнесів.

Нова традиція привертати увагу та об'єднувати зусилля до Дня Захисту дітей за ініціативи Клубу Добродіїв відтепер проходитиме щороку.

Упізнавані українські бренди тимчасово змінили свої логотипи

Як це працює?

Підлітки зі Словʼянська, Маріуполя, Кривого Рогу, Києва та інших куточків України намалювали логотипи для провідних компаній, серед яких: Укрзалізниця, Нова Пошта, Rozetka, Сільпо, Дарниця, Megogo, Фокстрот, Moyo, Bursa Hotel, Druzi Cafe, Zagoriy Foundation, UAnimals, Avangarden, УЛІС, Літосвіта, Green Country, ALLSTARSIT, Green Forest та агенції ANGRY, Havas Village, Postmen, Taktika, Air Brands, ahentsiia.

Деякі з бізнесів створили благодійні спеціалітети, як от "пиріжок зі смаком дитинства" від Тітки Клари, який продаватимуть ексклюзивно 1 червня, та лимонад від Aльтруiст, що наливатимуть з 31 травня до 15 червня. Усі кошти з продажів цих продуктів спрямують на допомогу дітям.

Упізнавані українські бренди тимчасово змінили свої логотипи

Благодійники запрошують інші свідомі бізнеси та просто небайдужих людей також долучитися до великого дружнього збору. Уже понад 100 класних дорослих обʼєдналися та відкривають власні дружні банки, стартуючи від 5 тис. грн. Щоб долучитись до ініціативи, потрібно написати координатору Клубу Добродіїв в Telegram.

Упізнавані українські бренди тимчасово змінили свої логотипи

Довідка

Клуб Добродіїв – це всеукраїнська благодійна організація, яка допомагає дітям з 2016 року. Під час війни вона працює за напрямками:

  • покращення емоційного стану та ментального здоровʼя дітей та підлітків через творчість та активності соціально-емоційної підтримки;
  • допомога підліткам у розвитку стійкості через навчання важливим життєвим навичкам;
  • термінова допомога родинам із дітьми, які опинилися на межі виживання.

З початку повномасштабної війни Клуб Добродіїв підтримав понад 150 000 дітей.

Упізнавані українські бренди тимчасово змінили свої логотипи Упізнавані українські бренди тимчасово змінили свої логотипи

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: