fbpx
Сьогодні
17:00 01 Чер 2024

У Харкові зросла кількість загиблих внаслідок нічного удару по багатоповерхівці 31 травня: знайшли тіло ще однієї жертви

Фото: Харківська прокуратура

У Харкові досі продовжують розбирати завали після нічних обстрілів російської армії житлового масиву. Кількість загиблих внаслідок масованої ракетної атаки 31 травня зросла. Наразі ідентифіковано сім жертв.

Про це у Телеграмі повідомляє Харківська обласна прокуратура, передає Рубрика.

"Пошукова операція після російських ракетних атак по житловому масиву в Новобаварському районі Харкова триває. Станом на зараз відомо про вісьмох загиблих. Серед них троє жінок 39, 68 та 86 років і четверо чоловіків віком 52, 64, 41 та 28 років. Сьогодні зранку рятувальники знайшли тіло восьмої жертви", – йдеться у дописі прокуратури.

Згодом повідомили, що між зруйнованим будинком та гаражем знайдено тіло ще однієї жертви. Попередньо, це тіло жінки.

"Скоріш за все, під час прямого влучання ракети жінку викинуло з квартири на вулицю та присипало конструкціями зруйнованого підʼїзду. Вживаються заходи для ідентифікації загиблої особи", – йдеться у повідомленні.

Також зазначили, що наразі фахівці вживають заходів для ідентифікації загиблої людини.

Правоохоронці продовжують працювати на місці ворожого обстрілу. Пошук загиблих ускладнений значними руйнуваннями підʼїзду від пʼятого до першого поверху.

Обстріл Харкова в ніч на 31 травня

Росія кожного дня завдає ударів по місту Харків. Цього разу опівночі 31 травня росіяни завдали подвійного удару ракетам С-300 по житловій забудові. Така тактика окупантів направлена на те, щоб завдати як найбільшої кількості жертв та поранених. Адже під час другого обстрілу атакують зазвичай медиків, поліцію та рятувальників.

Як повідомлялося, вночі 31 травня війська рф вдарили по Харкову п'ятьма ракетами. Одна з них влучила у п'ятиповерхівку. Також зруйновано триповерхову будівлю, де були розташовані магазини. Є влучання на території приватного підприємства.

У ніч проти 31 травня сили протиповітряної оборони збили одну крилату ракету, а також 4 ударні безпілотники типу Shahed, якими російські окупанти атакували Україну.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: