fbpx
Сьогодні
Новини компаній 15:42 01 Чер 2024

Фонд BGV передав понад 700 подарунків дітям з Житомирщині

English version here

1 червня Фонд BGV передав Олевській громаді понад 700 подарунків дітям, що належать до соціально вразливих категорій населення.

Зокрема подарунки були передані в Олевський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю. Малеча отримала набори з пластиліном, іграшками-антистрес та книги з альбомами, йдеться на сайті Фонду.

У Центрі життєстійкості в Житомирі, який створив Благодійний фонд BGV спільно із Міністерством соціальної політики України, відбувся день дітей та батьків. Батьки з дітьми ставили запитання фахівцям на теми, які їх хвилюють, аби краще зрозуміти одне одного та стати ближчими.

Окрім того, команда Центру життєстійкості провела 35 занять у своїй «Артмайстерні» і 10 інтерактивних ігор з родинами. Також психологиня Центру життєстійкості провела арттерапію в «Гідропарку», у межах святкового заходу, влаштованому громадською спілкою «Дім Ветерана» та освітнім центром Win Win.

Ще один проєкт Благодійного фонду BGV — центр психосоціальної допомоги для підлітків «СвіТи» взяв участь у дитячому святковому заході, організованому міською владою, — «Літо разом». Команда світівців провела майстер-класи й цікаві активності для дітей, та усім охочим наносила аквагрим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: