fbpx
Сьогодні
08:37 31 Тра 2024

Уночі над Україною сили ППО збили крилату ракету та 4 "шахеди"

Фото: Генштаб

У ніч проти 31 травня сили протиповітряної оборони збили одну крилату ракету, а також 4 ударні безпілотники типу Shahed, якими російські окупанти атакували Україну. А ще росіяни запускали зенітні ракети по Харкову.

Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, пише Рубрика.

Олещук зазначив, що росіяни атакували Харків п'ятьма зенітними керованими ракетами С-300/С-400 із Бєлгородської області рф, а Київ — крилатою ракетою «Іскандер-К» із Курської області. Також окупанти випустили 4 «шахеди» з району Єйська.

У результаті бойової роботи вдалося знищити чотири «шахеди» у межах Київської, Запорізької, Дніпропетровської областей. А також крилату ракету «Іскандер-К» на Київщині. До збиття залучали зенітні ракетні підрозділи та розрахунки мобільних вогневих груп.

Наслідки атак

У Києві внаслідок падіння уламків в Голосіївському районі виникла пожежа в нежитловому приміщенні. Також пожежею пошкоджено приватне домоволодіння СТО, автомийка, 6 легкових авто та складське приміщення. Минулося без жертв.

У Харкові росіяни влучили у п'ятиповерхівку. На місці прильоту триває розбір завалів та ліквідація пожежі. Уже відомо про 4 загиблих та 25 поранених.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: