fbpx
Сьогодні
10:00 31 Тра 2024

У Києві внаслідок ракетної атаки знищена трансформаторна підстанція, – ДТЕК

Фото: Ілюстративне / З відкритих джерел

У Києві внаслідок нічної ракетної атаки знищена трансформаторна підстанція в Голосіївському районі.

Про це повідомили в енергокомпанії ДТЕК, пише Рубрика.

Енергетики відзначили, що уламки ракет пошкодили електромережі та повністю зруйнували трансформаторну підстанцію в Голосіївському районі.

Щойно дозволила безпекова ситуація, енергетики почали повертати світло. О 8:10 вдалося заживити більшість будинків за резервними джерелами.

Без світла наразі залишаються близько 10 приватних будинків і одне комерційне приміщення. До кінця дня їм обіцяють повернути електрику.

"О 8:10 нам вдалося заживити більшість будинків за резервними джерелами. Без світла залишається близько 10 приватних будинків і одне комерційне приміщення. До кінця дня маємо повернути електрику", — йдеться у повідомленні.

Нічна атака

Уночі силам ППО вдалося знищити крилату ракету «Іскандер-К» на Київщині та 4 «шахеди» в межах Київської, Запорізької, Дніпропетровської областей. А ще росіяни запускали зенітні ракети по Харкову.

У Києві внаслідок падіння уламків в Голосіївському районі виникла пожежа в нежитловому приміщенні. Також пожежею пошкоджено приватне домоволодіння СТО, автомийку, 6 легкових авто та складське приміщення. Минулося без жертв.

У Харкові росіяни влучили у п'ятиповерхівку. На місці прильоту триває розбір завалів та ліквідація пожежі. Уже відомо про 4 загиблих та 25 поранених.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: