fbpx
Сьогодні
12:47 31 Тра 2024

Безкоштовний літній онлайн-табір для дітей: як потрапити і на що чекати

1-го червня в Україні стартує безкоштовний онлайн-табір для дітей, що включатиме уроки з різних предметів, розмовні клуби та навіть вебінари для батьків. "Рубрика" розпитала організаторів про особливості табору й те, як на нього потрапити.

У чому проблема?

Діти чекають на канікули з нетерпінням. Але для батьків літо — це справжня "задача з зірочкою". Тепер доведеться думати, як і чим зайняти дитину, поки вона не в школі. І якщо раніше батьки розглядали можливість відправити дитину на відпочинок в літній табір, під час повномасштабного вторгнення багатьом мамам і татам відпустити від себе дітей складно, адже безпека зараз — на першому місці. 

Яке рішення?

Літній онлайн-табір — вдале рішення, щоб діти могли поспілкуватися з однолітками, провели частину канікул цікаво і насичено. 

Час за ґаджетом або компʼютером можна провести з користю, впевнені в АнтиШколі, одній з найбільших ed-tech компаній на ринку України. Саме тому з 1 червня АнтиШкола запускає онлайн-табір для дітей.

Табір, в якому можна не лише розважитися, а й навчитися, триватиме все літо. У програмі — заняття з англійської мови й розмовні клуби, уроки математики, фінансової грамотності, програмування й комунікації. Участь у таборі безоплатна.

Як це працює?

"Ми робимо все можливе, щоб малі українці мали доступ до якісної освіти"

Історія АнтиШколи почалася понад вісім років тому з невеликих розмовних клубів в офлайн-форматі, а зараз школа налічує понад 60 000 випускників і понад 1000 викладачів з різних країн.

"Ми розуміємо як важливо, щоб кожен українець мав доступ до отримання тих скілів, які будуть йому потрібні будь-де. Саме тому ми проводимо найбільшу кількість безплатних заходів, робимо багато безплатних матеріалів, що виходять кожного тижня і проводимо найбільші соц. проєкт, де мотивуємо на навчання як дорослих, так і дітей", — говорить Стас Кравцов, СЕО АнтиШколи

Одна з таких ініціатив — безплатний навчальний онлайн-табір для дітей. 

"Ми працюємо з дітьми дуже давно і знаємо, що під час літніх канікул бажання та наснага вчитись у малечі зникає. Проте ми зробили чудову програму, де кожного дня діти будуть отримувати цікаву та корисну інформацію, адже наші методисти над цим дуже постарались", — каже Стас Кравцов.

Що пропонує табір

Як зазначають в АнтиШколі, табір створений, щоб кожна дитина могла розкритися та проявити свій потенціал.

Заняття проходитимуть онлайн та міститимуть як записані лекції й майстер-класи від спікерів АнтиШколи, так і живе спілкування з однолітками та викладачами, адже програма табору включає розмовні клуби англійської мови для різних рівнів знань.

Безкоштовний літній онлайн-табір для дітей

Кожен учасник табору: 

  • буде відвідувати заняття з англійської;
  • відвідає заняття з цікавої математики;
  • дізнається більше про створення бізнесу, маркетинг, та як створити свій власний бренд;
  • створить свої власні ігри у MineCraft;
  • буде знати основи безпеки в Інтернеті. 

Також в програму входить:

  • лекція від психолога про емоційний інтелект, мотивації та цілі;
  • лекція про самопрезентацію, страх перед виступами та страх проявляти себе.

Не забули й про дорослих. У програмі передбачено вебінар для батьків на тему: "Як з користю провести літо з дитиною".

Щотижня на вебінарі серед учасників табору будуть розігрувати грант на безлімітну англійську для дитини.

Як долучитися

Кожна зміна табору буде тривати два тижні з 1 червня по 31 серпня. Для того, щоб взяти участь, необхідний тільки доступ до інтернету. 

"Для дітей жодних обмежень немає, табір підходить для дітей від 4 до 17 років, адже програма адаптується під кожну вікову категорію", — додає Стас Кравцов.

Для участі треба зареєструватися на сайті за посиланням.

Ще більше корисних рішень!

Безкоштовний літній онлайн-табір для дітей

В АнтиШколі відзначають, найкраща мотивація для компанії  — це задоволені, освічені та щасливі діти.

В команді також радять скористатись можливістю безплатного вивчення англійської мови для дорослих та дітей. 

"У нас є безоплатні школи, котрі містять розмовні клуби, матеріали для самостійного навчання та підтримку кураторів на марафоні. До речі, ми дуже спростили формат навчання для зручності людей, тому з АнтиШколою можна вивчати англійську безплатно і відразу в телеграмі", — зазначає Стас Кравцов.

Також для дітей пропонують безоплатний онлайн-марафон з програмування, в якому діти можуть навчитись програмувати у Scratch і Minecraft та ознайомляться з правилами безпеки у мережі Інтернет.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: