fbpx
Сьогодні
21:50 30 Тра 2024

Маємо підтвердження від партнерів щодо посилення української ППО, - Зеленський

Фото: Офіс Президента

Україна вже отримала частину підтверджень від лідерів щодо збільшення спроможностей протиповітряної оборони.

Про це пише Рубрика, посилаючись на заяву українського президента Володимира Зеленського.

"Ми максимально працюємо для того, щоб додати сили й можливостей нашому захисту неба. Буде найближчим часом багато комунікації щодо цього з партнерами – щодо нових систем ППО та спільних виробництв, і зокрема виробництв дронів – збільшення обсягів і залучення спеціальних інвестицій у такі виробництва. Це і спільні виробництва з нашими партнерами, і робота в нашій країні", підкреслив Президент.

Глава держави подякував всім, хто підтримує Україну й хто переконує інших лідерів та держави також долучитись до допомоги.

"Вже маємо частину підтверджень від лідерів щодо збільшення наших спроможностей ППО, і головне – реалізувати їх повністю й додати ще відповідних домовленостей", – сказав Зеленський.

Також Президент згадав про медикиню "Госпітальєрів" Ірину Цибух, яка загинула на Харківському напрямку.

"Вчора на Харківському напрямку на війні загинула Ірина Цибух – бойовий медик "Госпітальєрів", одна з тих, хто не лише захищав державу, але й робив усе, щоб інші долучалися, тренувалися, вчилися бути ефективними.

І в питаннях фронтової медицини, і в питаннях поваги до українських воїнів – у питаннях меморіалізації подвигу українців. Мої співчуття всім побратимам та друзям, усім близьким Ірини, кожному, хто її знав, і кожному, кого вона надихала боротися заради України й здобувати результат заради України. Дуже важливо, щоб її справи та зусилля всіх наших полеглих героїв були продовжені", наголосив Зеленський.

Український Глава подякував "кожному і кожній у світі, хто небайдужий і робить усе можливе, щоб російське зло скоріше пішло з української землі".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: