fbpx
Сьогодні
10:27 29 Тра 2024

Житомирський клуб "Полісся" готується до першого у своїй історії виступу на міжнародній арені

Фото: ФК Полісся / Житомир

16 червня житомирське "Полісся" розпочне підготовку до участі у Лізі конференцій. Домашні матчі у Лізі конференцій футбольний клуб проводитиме у польському місті Плоцьк, яке є містом-побратимом Житомира.

Про це розповів генеральний директор футбольного клубу Володимир Загурський, пише Суспільне.

"Збори проведемо на власній базі. Не плануємо виїжджати за кордон, а дочекаємося жеребкування суперників 19 червня у Лізі конференцій. Після того, як відбудеться жеребкування, зрозуміємо, де ми стартуємо номінально у домашньому матчі", — сказав Володимир Загурський.

За його словами, під час воєнних дій домашні матчі у Лізі конференцій "Полісся" проводитиме у польському місті Плоцьк. Новопризначений головний тренер команди Імад Ашур розповів, що тренерський штаб і гравці ставлять за мету успішно виступити, як на європейському рівні, так і в іграх Української Прем'єр-Ліги.

"Є конкретні цілі, конкретна ідея моделі гри, яку ми хочемо бачити, яку хоче бачити клуб: сучасна, активна, інтерактивна і безкомпромісна", — повідомив Імад Ашур.

Володимир Загурський додав, щоб досягти цього у команді, планують зміни.

"Вже точно прийняте рішення, що орендовані гравці Іван Петряк, Яссін Фюртюне, а також Микита Кравченко з київського "Динамо", який був орендований, залишать за результатами сезону клуб. У Бойка закінчується контракт, з Денисом Бойком припиняємо співпрацю, відповідно, маємо посилення, які оголосив президент клубу. Це: Бескоровайний — центральний захисник клубу "Кривбас" і правий захисник грузин Майсурадзе. Також на підході дніпровський десант: Гуцуляк, Бабенко", — розповів Володимир Загурський.

За словами генерального директора футбольного клубу, глядачі зможуть і надалі відвідувати матчі за участю "Полісся". Усі гроші від квитків, як і раніше, передадуть на потреби ЗСУ. Станом на 28 травня 2024 року клуб задонатив понад 2 мільйони гривень.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: