fbpx
Сьогодні
08:30 28 Тра 2024

Українські захисники неба знищили всі БпЛА, які запустили вночі окупанти

Фото: Телеграм / Сили оборони Півдня України

У ніч на 28 травня російські загарбники запустили по низці областей країни 3 ударних безпілотники: українська ППО знищила всі ворожі "Шахеди".

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Миколи Олещука, Телеграм Повітряних Сил ЗСУ.

Спочатку повітряники попередили про ударний БПЛА, що рухався з Миколаївщини у північно-західному напрямку на Кіровоградщину та Черкащину. У  цих областях була оголошена повітряна тривога.

Згодом ворожий "Шахед" рухався у напрямку з Черкащини на Київщину.

"БпЛА на межі Черкащини на Київщини, напрямок руху – Білоцерківський район", зазначили у повідомленні.

Своєю чергою генерал зранку повідомив, що вночі ворог атакував трьома ударними БпЛА типу "Shahed-131/136" із району Приморсько-Ахтарськ – рф.

ППО

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

"Ворожі безпілотники було збито підрозділами Повітряних Сил у Запорізькій, Дніпропетровській та Черкаській областях", підкреслив командувач.

Нагадаємо, що у ніч на 26 травня російсько-окупаційні війська завдали масованого удару по Україні безпілотниками, крилатими ракетами та "Кинджалами": відбулося влучання у житлові будинки одного з населених пунктів Вінницької області, у Хмельницькій – лунали вибухи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: