fbpx
Сьогодні
08:59 28 Тра 2024

Сирський провів розмову з головою Генштабу Польщі: говорили про підготовку військових й не тільки

Фото: Телеграм / СИРСЬКИЙ

Напередодні головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів перемовини з головою Генерального штабу Польщі Вєславом Кукулою.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram-канал Сирського.

Під час розмови сторони порушили питання:

  • поточної ситуації на полі бою;
  • потреб українських військовослужбовців;
  • підготовки українських бійців.

"Також ми готові ділитись з польськими колегами досвідом набутим нашими Силами оборони під час ведення бойових дій", – заявив Сирський.

У тому ж числі головнокомандувач ЗСУ подякував особисто Кукулі за потужну підтримку Україні на тлі боротьби з російською агресією.

Що відомо про допомогу Польщі

Від початку російської агресії у лютому 2022 року Польща стала одним з найактивніших союзників України. Варшава надала значну кількість військової підтримки, а також допомагає з навчанням українських бійців.

Окрім того, у Польщі з технічної та юридичної точок розглядаються питання щодо можливого залучення систем ППО країни до збиття російських ракет поблизу кордонів країни, але жодних рішень з цього приводу поки що не прийнято.

Також під час візиту до Катару президент Польщі Анджей Дуда розповів про можливості для місцевого бізнесу щодо повоєнної відбудови України, використовуючи можливості Польщі.

Варто додати, країни Балтії та Польща не виключають введення своїх військ в Україну, якщо російська федерація здобуде успіх на полі бою.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: