fbpx
Сьогодні
19:40 27 Тра 2024

Президент України мав аудієнцію в Короля Іспанії Феліпе VI

Фото: Офіс Президента

Під час офіційного візиту до Іспанії Президент України Володимир Зеленський мав аудієнцію у Його Величності Короля Феліпе VI.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Офіс Президента.

Глава держави подякував за зусилля Іспанії у сфері гуманітарної допомоги Україні та підтримки українських громадян у цій країні.

«Я вдячний Іспанії та всім вам за те, що ваші серця не потемнішали. Ви допомагаєте, ви зміцнюєте нашу українську силу, яка тримає фронт проти російської агресії. І своєю небайдужістю ви рятуєте тисячі життів», – сказав він, звертаючись до присутніх на аудієнції в Короля Іспанії.

Зеленський мав аудієнцію в Короля Іспанії Феліпе VI

Фото: Офіс Президента

Володимир Зеленський також висловив сподівання на відкриття в Україні офісу Інституту Сервантеса, де Король Іспанії є почесним головою Комітету патронів.

Президент України запросив Його Величність Феліпе VI та Її Величність Королеву Летицію відвідати Україну у зручний для них час.

Зеленський мав аудієнцію в Короля Іспанії Феліпе VI

Фото: Офіс Президента

Як повідомлялося, сьогодні, 27 травня, Зеленський перебуває з візитом в Іспанії, де він, зокрема, підписав із прем'єром Педро Санчесом двосторонню безпекову угоду, яка передбачає один мільярд євро військової допомоги цього року, а на період до 2027 року — 5 мільярдів євро для України від Іспанії через Європейський фонд миру.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: