fbpx
Сьогодні
08:46 27 Тра 2024

АЗС в Орловській області росії атакували БпЛА, - росЗМІ

Фото: Ілюстративне

У місті Лівни Орловської області дрон "впав" на паливно-заправну станцію, пошкодивши частину фасаду. Ще один БПЛА, як стверджують росіяни, теж "впав" на ту ж станцію, коли туди для усунення наслідків приїхали співробітники оперативних служб.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням РИА Новости і ASTRA.

За даними губернатора області Кличкова, сьогодні вранці нібито відбулася "масована атака" на Орловську область. В ході цієї атаки "відбулося падіння" БПЛА на територію паливно-заправної станції у м. Лівни.

Частина фасаду адміністративної будівлі, за словами губернатора, постраждала. На "локалізацію та усунення наслідків" прибули працівники оперативних служб та адміністрації міста.

Під час їхньої роботи на території АЗС нібито сталося "падіння" ще одного БПЛА.

За попередніми даними губернатора, нібито загинув водій 8-ї обласної пожежної частини. Ще троє співробітників служб, за словами чиновника, постраждали.

Ця інформація дозволяє припустити, що на АЗС спалахнула пожежа, хоча прямо російські ЗМІ про це не пишуть.

ASTRA уточнює, що станція знаходиться на вулиці Фрунзе, поблизу Лівенської нафтобази.

Фото: Астра

Останні атаки українських ударних безпілотників по російських НПЗ

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня у росії заявили про атаку ударних безпілотників та ракет по низці регіонів рф: влучання сталося на нафтопереробному заводі у Краснодарському краї, після потужних вибухів розпочалася пожежа. У станиці Кущівська Краснодарського краю також БПЛА атакували військовий аеродром.

А 17 травня у Бєлгородській області росії заявили про нічну атаку безпілотників. Також в місті Туапсе (Краснодарський край) через сьогоднішню атаку безпілотників сталася пожежа на місцевому нафтопереробному заводі (НПЗ). 

Також 13 травня під ураженням опинилися нафтобаза та електропідстанція в Липецькій та Бєлгородській областях рф.

Окрім того, в ніч на 11 травня, ударні безпілотники Головного управляння розвідки  атакували Волгоградський нафтопереробний завод в російській федерації, який входить у корпорацію "Лукойла".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: