fbpx
Сьогодні
16:59 26 Тра 2024

У Харкові кількість загиблих від удару по "Епіцентру" зросла до 16

Фото: Телеграм / Ігор Клименко / МВС

До 16 зросла кількість загиблих унаслідок російського удару по гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові, що стався 25 травня.

Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Рубрика.

Крім того, поранень зазнали ще 43 людини. А 17 людей вважають зниклими безвісти, уточнили в поліції. На місці трагедії працюють штаб поліції та криміналістична лабораторія.

"Цифра 17. Це, по-перше, працівники "Епіцентру", які повідомили, що вони не можуть зв'язатися з колегами, друге, це деяка кількість людей, які заявили що їхні рідні могли перебувати в "Епіцентрі" в момент.

Цифра 17 безвісти зниклих: зараз ми знайшли тіла, станом на 9:00 їх 12. Ми відібрали зразки ДНК у всіх родичів, які звернулися про те, що їхні рідні безвісти зникли, які перебувають в місті. Зараз ще деякі рідні приїжджають в місто для здачі ДНК", — розповів начальник ГУ НП України в Харківській області Володимир Тимошко.

Ідентифікація тіл загиблих триває.

Усі, хто втратив зв'язок із близькими, можуть звернутися до працівників штабу слідчого управління або за номером телефону 102.

Керівник ОВА Синєгубов повідомив про 16 загиблих.

Також він повідомив, що російські загарбники продовжують тероризувати місто і область.

Так вдень 26 травня російсько-окупаційні війська знову завдали удару по Харківщині — цього разу під обстрілом опинилось село Богуславка. Відомо про одну загиблу та двох поранених людей.

"Одна 72-річна жінка загинула, двоє цивільних зазнали поранень, серед них – хлопчик 9 років", – повідомив керівник Харківської ОВА.

Що відомо про обстріл гіпермаркету в Харкові 25 травня

25 травня, близько 16:00 у Харкові пролунав вибух, після чого мер міста Ігор Терехов повідомив про можливий приліт у спальному районі міста. Пізніше з'ясувалося, що росіяни ударили двома КАБами по будівельному гіпермаркеті. 

На ранок 26 травня внаслідок російського ракетного удару зросла кількість загиблих до 12 осіб, також отримали поранення 43 людини. Окрім того, вважаються зниклими безвісти 16 людей.

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що російський удар по гіпермаркету у Харкові виразно демонструє відсутність прагнень до миру у путіна.

Своєю чергою в Європейському Союзі, ПАРЄ та ООН засудили російський терористичний ракетний удар по Харкову, що відбувся 25 травня.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: