fbpx
Сьогодні
14:40 25 Тра 2024

У нас найнеадекватніший ворог за 100 років: Президент висловився щодо путіна

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський вважає диктатора російської федерації володимира путіна найнеадекватнішим ворогом за останні 100 років, який є "не настільки сильним і точно не вічним".

Про це пише Рубрика, посилаючись на його інтерв'ю центральноазіатським ЗМІ.

"У нас найнеадекватніший ворог, якого можна було уявити за 100 років. Я знаю, що дружба між нами – країнами Центральної Азії – посилить Україну, будь-яку з країн це точно посилить. Але що скаже Путін? Уявіть собі. Я б дуже хотів, щоб у нас було більше зустрічей, був діалог на рівні лідерів країн. Люди завжди домовляться і я в цьому абсолютно впевнений", – сказав він.

Український президент нагадав, що путін "не настільки сильний і точно не вічний".

"Усі ваші країни, народи переживуть Кремль, і всі переживуть Путіна, 100%. Тому я теж думаю, що треба думати про те, що буде через 10-20 років між людьми наших країн.

Якщо хтось когось не поважає, не буде ні контрактів, ні економік – нічого не буде, будуть візи, кордони, черги, не буде літаків, не буде великої кількості рейсів.

А якщо люди поважають одне одного, то все буде дуже швидко. Я дуже відкрита людина, мені нема чого приховувати, я знаю, що мені потрібно посилювати дружбу України з іншими країнами, для цього я завжди готовий йти на перший крок", – додав Зеленський.

Інші висловлювання Зеленського про путіна

Нещодавно Глава держави Зеленський заявляв, що лідер кремля володимир путін не просто хоче зірвати проведення Глобального саміту миру: він боїться того, що може дати цей саміт.

Також Президент говорив, що йому було б важко говорити з путіним до виведення російських військ з території України. Крім того, глава держави назвав наступну ціль російського диктатора.

Крім того, глава української держави вважає, що путін не осмислює наслідки своїх рішень перед тим, як їх прийняти. Водночас він вважає, що путін міг би й сам закінчити війну проти України, якби не знаходився в інформаційному вакуумі.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: