fbpx
Сьогодні
19:46 25 Тра 2024

Окупанти знову вдарили по центру Харкова: відомо про трьох поранених

Ілюстративне фото defence

російські окупанти знову атакували Харків — ворог поцілив по центру міста. Наразі відомо про трьох поранених.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише Рубрика.

Раніше мер Харкова повідомляв про нові вибухи у місті. За його словами, у місті зафіксували приліт у районі щільної житлової забудови.

Щодо руйнувань та постраждалих – інформація уточнюється.

Згодом Синєгубов повідомив, що внаслідок удару по центральній частині Харкова кількість постраждалих збільшилась до шести. Серед постраждалих – хлопець 13 років, його госпіталізували.

Обстріл гіпермаркету в Харкові

Близько 16:00 у Харкові пролунав вибух, після чого мер міста Ігор Терехов повідомив про можливий приліт у спальному районі міста. Пізніше з'ясувалося, що росіяни ударили двома КАБами по будівельному гіпермаркеті. Як видно з фото та відео в соцмережах, йдеться про Епіцентр.

Наразі відомо про 2 загиблих та 11 постраждалих, але багато людей вважаються зниклими безвісти.

Як повідомив Зеленський, у будівельному гіпермаркеті, який росіяни обстріляли сьогодні КАБами у Харкові, могли перебувати понад 200 людей.

На цей момент відомо про двох загиблих. Це чоловіки, які працювали в гіпермаркеті. Щонайменше 25 – поранено. Ще 11 працівників ТЦ не виходять на зв'язок.

Знищений ТЦ у Харкові відкрили у 2014 році. Його загальна площа складала 13 300 м². Це не перший об'єкт «Епіцентру», який атакували росіяни. Раніше ворог повністю зруйнував шість торгових центрів компанії в Маріуполі, Чернігові, Бучі, Харкові, Херсоні та Нікополі. Ще частина об'єктів мережі припинила роботу через активні бойові дії, постійні обстріли та окупацію.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: